Şimdi Ara

notebook nerden alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vatan bimeks, teknosa, media markt gibi mağazalarmı daha güvenli
    yada gittigidiyor, nova bilgisayar, akakçe,incehesap gibi web sitelerimi yoksa

bilgisayarcılar mı daha güvenli

nedeni ise bir çok kişinin başına gelmiştir zaten mağazadan ürünü alıyorsun iyi davranıyorlar üründe sorun çıkınca müşteri hizmetleri ilgilenmeme sıkıntısı ortaya çıkıyor yada başka sıkıntılar...

ben ilk olarak msi m510c laptop 2. el olarak aldım 2008 de 3 yıl boyunca sorunsuz çalıştı solidworks gibi çizim porogramında bile hiç sorun çoıkarmadı
    benim hatam nedeni ile anakartını yanlışlıkla yaktım pc öldü 2011 de

sonra 2011 de samsung r540 js0ctr model laptop aldım sıfır i5 1.300 e aldım onuda 3 yıl kullandım solidden proje ödevim vardı (450 parçalı filan krank mili taşlama tezgahı idi projem) ram lerden biri gitti değiştirdim ama çizmekte olan proje ödevim pc yi kasıyordu bende vatan bilgisayardan
    msi cx61 2oc454tr model laptop aldım projeyi bitirdim ondan sonraki günlerde pc mavi ekran hataları vermeye başladı 4 ay önce ki olay bu bende kendim ramların yerini değiştirdim win 8 idi win 7ye çevirdim ahcı modunu ide yaptım biosdan değiştirdim yani ahci modunu

geçen hafta dan beri sorunlar yeniden başladı bende garantiye göndermenin doğru olacağını düşündüm ve 29.10.2014 perşembe günü vatana verdim
    sonrasında internette dolaşırken şikayervar.com a rastladım ve okumaya başladım ürün satışından sonra ürünlerin çabuk bozulduğu ve müşteri hizmetleri servisi ile ilgili sorunların çok olması beni düşündürmedi değil aynı şey benimde başıma gelmesin diye

pazar günü gittim ürün eğer servise gitmediyse geri almak istediğimi söyledim onlarda cuma günü gittiğini söyledi
    bende 444 56 56 yı aradım ve bilgisayarımın onarılmaması talebinde bulundum tamam dediler ne zaman geri gelir bilgisayarım dediğimde bilmiyorum dedi ilk konuştuğum kişi bayandı yüzüme kapattı bende tekrar aradım erkek olanda aynı cevabı verdi ve yüzüme kapattı.
    bilgisayarcılardan iki bilgisayar aldım ikiside rahat 3 yıl sorunsuz çalıştılar
    lütfen cevaplarınızı bekliyorum
    ayrıca hiçkimse bana vatanı, bimeksi, teknosayı filan da övmesin lütfen

• 1. si aldığın marka sağlam olmalı. servis ağı kendini ispatlamış bir marka olmalı.
    2. si neresi uygun fiyata uygun koşulları sağlıyorsa oradan al. nasılsa hangisinden alırsan al hakların aynı değişmiyor.
    ha bir de bilgisayar alıyorsan bilgisayarcıdan al yarın bişi olduğunda seni direk servise yönlendirmeden bilgi ile çözülebildecek bir olayı daha telefonda halledersin belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 3 Kasım 2014; 15:56:45 >
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ve saygılarımı sunarım

mağazalar ile websitesinden satın almak konusunda hangisi daha iyi müşteri hizmetleri konusunda
    ve hangi marka alırsan al genelinde müşteri hizmetleri sorunu oluyor
    ya ürün onarılmıyor yada azami onarım süresinden uzun sürmekle birlikte değişim talebinde de sıkıntı çıkıyor yani ilgilenmiyorlar

ve ister inanın ister inanmayın yabancılar (yurtdışı) sattığı ürüne daha çok sahip çıkıyor bana göre yada benim şansıma öyle denk geldi diyeyim
    örnek vereyim
    ben daha önce battlefield bad company 2 kutulu olarak almıştım oyunu bitirdim ama silmedim online oynuyordum antivirüs kullanmıyordum pc ye virüs girdiği için format attım ve bad company 2 yi kurdum ama seriali kabul etmedi doğal olarak farklı pc olarak algıladığı için bana göre öyle
    ea origin sitesine help bölümünden translateden ingilizceye çevirerek durumu anlattım ve bana yeni ürün kodu verdiler

2. olarak ta
    msi burn recovery programını nette bulamadım kendi sitesinde de bulamadım bunda da yardım istedim msi register sitesinden bana mail olarak hem msi burn recovery hemde msi kurtarma dvdsi indirme linkini gönderdiler

durum böyle
    siz olsanız bana hangi markayı önerirdiniz
    şikayetvar.com da her marka için sorunlar mevcut diyebilirim
    buna monsterde dahil

victor ve origin markaları bilmiyorum
    uzun yazdığım içinde kusura bakmayın

• Aslında ben de N11 gibi bir yerden almakta fayda var diyorum çünkü direkt cayma hakkı var. para zaten ürün teslim edildikten 1 hafta sonra satıcıya ödendiği için bu süre içinde bir sıkıntı olursa anında geri paranızı alabiliyorsunuz. Yani yaptırımları oldukça iyi...Hatta gidin en ucuz kimse ondan alın... NasılsA BİR KAYBINIZ OLMAYACAK...(oopps cAPS)
    Ve ikinci olarak satınalma işlemi yapmadan bana göre mutlaka mağazayı doğrudan arayın. Telefonları cevap vermiyorsa zaten unutun... Daha siz ürün alma safhasında ulaşamıyorsanız ürün aldıktan sonra ulaşmayı tamamen unutun...!

Aklıma gelenler bunlar...
  • şuanki kanunlarla internetten almak daha güvenli.mağazalar şekilden şekile girebiliyor.fiyat olarak da dezavantajlılar.

internetteki güvenilir sitelerden alışveriş yapıp sıkıntı yaşayan pek olmuyor.zaten 2 hafta iade hakkı var.
  • peki netten almak için hangi site daha iyi ben kredi kartı filan kullanmıyorum
    n11 sitesi güzel ama havale ve kapıda ödeme seçenekleri yok

msi ile 1 örnek
    vatan bilgisayarda msi ge70 2pc 266tr model laptop 3.949 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge70-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html

ankara nova bilgisayar aynı model laptop 3.000 tl idi kaldırmışlar
    50 tl daha ekleyip 4.000 tl ye daha iyi bilgisayar alınır yani

vatan çok pahalı satıyor üstelik

• devrim1994 D kullanıcısına yanıt
    tek tek araştırmak lazım siteleri.benim gördüğüm kadarıyla sadecenotebook, istanbulbilişim de sorun çıkmıyor.nova ile ilgili iyi-kötü pek birşey duymadım.doğrudan ucuz olan siteyi araştırın iade vs. sıkıntısı çıkarmıyorsa alın.sıkıntı çıkarsa da gerçi paranız kalmaz tüketici haklarıyla uğraşırsınız uzun süre.kesin bilgim yok dediğim gibi araştırmanız yararınıza olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Bu laptop alınırmı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.