Şimdi Ara

Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15 inch Casper Nırvana notebookum 5. yılında ömrünü doldurdu değiştirmek istiyorum.Teknoloji piyasasını takip etmek neredeyse imkansız olduğu için sizden bir notebook önerisi bekliyorum ;
    1.Daha hafif belki boyut olarak da daha küçük olabilir .13 inch gibi
    2.Oyun oynamak gibi bir niyetim yok.Ama autocad 3dmax gibi programlarıda çalıştırırsa iyi olur
    3.Bu klavyesi ayrılan modeller nasıl hem tablet hem pc gibi kullanılanlar
    bir de dokunmatik olması benim için şu aşamada çok önemli değil .Çünkü piyasaya pek hakim olmasam da dokunmatiğin şuan için çok fark yaratan bir durum olacağını zannetmiyorum.

Toparlayarak soracak olursam ufak rahat taşınabilir birşey olmasını istiyorum.Klavyesinin ayrılabilmesi ve dokunmatik olması güzel şeyler fakat genelde bunlar performansı aşağıya çeken şeyler.Benim için öncelik performans olur.

Bütçe konusuna gelince 1500 e kadar diyebiliriz.Ama değecek bir cihaz için atrabilir de.Şimdiden teşekkürler.

• Yok mu bir önerisi olan koca forumda yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up......
  • http://www.sadecenotebook.com/lenovo-yoga-500-80n400w7tx-pmu401164

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-yoga-500-80n400w7tx-pmu401164

Teşekkürler dostum benim de hoşuma gidenlerden bir tanesi buydu.Teknosa baktım 1800 civarıydı aynı özellikte miydi hatırlamıyorum ama marka model buydu.
    Bir de şu canavar var.Benim gözdem ama fiyatı baya uçuk Dell Inspiron XPS13 modelleri harika.Baktım da yurtdışı ile bura arasında baya fark var ya.Eğer aldırabilirsem yurtdışından aldırmaya çalışıcam.

• lenova almada ne alırsan al.bir senesi dolmadan her yeri bozuldu benimkinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cells

lenova almada ne alırsan al.bir senesi dolmadan her yeri bozuldu benimkinin.

Bende yaklaşık 1.5 yıl lenovo laptop kullandım gayet iyidi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.