Şimdi Ara

Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Bayramınızı kutlayarak başlamak istiyorum. Tüm Donanım Haber Ailesinin Bayramı mübarek olsun. Şimdi soruma geleyim.

Daha önce burada siz değerli arkadaşlarımın da önerileriyle güzel bir masaüstü bilgisayar toplamıştım. Performansı benimle birlikte Sistem ve Network eğitimi alan arkadaşlarımı kıskandırıyor. Topladığım PC ile Vmware Workstation kullanarak Windows Server 2003, 2008, Windows XP, Vista ve 7 gibi işletim sistemlerinden oluşan 12 sanal makinayı rahat bir şekilde kullanabiliyorum.

Şimdi de kafamdaki notebookları sizlere sunayım ve önerilerinizi alayım.

Notebook'ta yapacağım iş Masaüstümde olduğu gibi sanal PC'lerle uğraşmak olacak. Yani performans önemli.... 2000 lira ayırıyorum. T9600 ile P8700 arasında kararsız kaldım. Aşağıdaki 2 notebook ve genel olarak P8700 ve T9600 işlemcilerle ilgili neler söyleyebilirsiniz. Performans önemli, pilin ne kadar gideceğinin pek önemi yok. Bu 2 notebook 4GB Ram'e sahip ama Samsung da 667 MHZ Asus'ta 800 Mhz, Ekran kartları samsung'ta ATI 4650, Asus'ta NVIDIA GeForce GT 220M

Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılar, İyi bayramlar...

P8700 Notebook: Samsung R620-JS01 -->http://www.hepsiburada.com/samsung-r620-js01tr-intel-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-16-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750448

T9600 Notebook: Asus N61VG280DV -->http://www.hepsiburada.com/asus-n61vg280dv-intel-core-2-duo-t9600-2.8ghz-4gb-500gb-16-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750394#tablnk

• Oyun öncelikli değilse , kesinlikle asus
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Benim için öncelikli olan performans. Dediğim gibi VMware programı ile sanal PC'lerde çalışacağım. Oyunla işim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.