Şimdi Ara

Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğine bu sene giriş yaptım, benim emektar laptop da artık benden bu kadar dedi. Bana mühendislik dalıma uygun, üzerine ssd ekleyebileceğim performansı yüksek, hızlı çalışan bi notebook önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• Butce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000den aşşağısı kabulüm ama üst sınıra dayamadan ihtiyacımı karşılıycak şeyler tercihi
  • Msi ge60 - Lenovo y580 - Asus n56vz s4255- 4257 - 4225 > Bu ürünleri 2000 - 2400 tl arasında alabilirsiniz. Oyuncu serileri de alternatif olabilir. Yalnız fiyatları 3000 + hem de taşıma zor olur biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 6 Kasım 2012; 22:51:56 >
  • çok teşekkürler incelemeye başlıyorum
  • Sağlam bir ürün olsun derseniz bir de fazla taşımayacaksanız ; Asus G75VW - G55VW - Samsung NP 700G7C gibi oyuncu serileri de alternatif olabilir.
  • sony vaio s serisi için ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony de alternatif olabilir. Fakat ekran kartları düşük kullanılıyor.
  • asus un güzel modelleri var
  • Hp dv6 7200et modelini aldım, ssd olarak da sandisk 240 gb taktırdım orda o gün içerisinde bitirdiler teslim ettiler.
    Tekrar teşekkür ederim önerileriniz için.
  • Hayırlı olsun. Kaç tl ye aldınız?
  • Laptop, ssd ve harddiski external yapmak için yuvayla birlikte 3150 liraya aldım vatandan
  • Ekran kartı biraz düşük yalnız. Yine de hayırlı olsun.
  • samsung chrono alabilirsin GTX675 li modelini %25 indirimle 3300 e falan geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

samsung chrono alabilirsin GTX675 li modelini %25 indirimle 3300 e falan geliyo

Adam almis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.