Şimdi Ara

notebook önerisi bütçe 3000-5000 tl arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senedir para biriktiriyorum ve 3200 tl biriktirdim.
    http://www.teknosa.com/urunler/125032845/asus-n550jk-cn168h-notebook
    Sabah bu notebooku teknosa.comdan satın aldım parasını ödedim(100 tl kar etmek için bu riske girdim araştırmadan) internette gezindim yok harddiskinden ses geliyo yok oyun oynarken ateş topuna dönüşüyo yok neymiş oyunları ultra değilde low kalitede açarsam sıkıntı çekmezmişim vs daha elime gelmeden soğudum sizce bu ürünü 14 gün içinde iade mi ediyim?
    Bugün araştırırkenhttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-2qf-220xtr-gtx-970m-notebook-pmu345807 bu bilgisayarı buldum 24 ay msi resmi garantisindeymiş ben araştırırken monster dışında 970m ve üstü ekran kartı olan modelleri 6500 den uyguna bulamamıştım(amazon istanbul bilişim hariç) sizce bu notebooku üstüne 1900 tl koyup almaya değer mi ?Bu notebook hakkında nette hiç yorum bulamadım zaten freedos ile geliyor ve ebrarbilgisayarı 2 ay önce duydum notebook araştırırken yine donanımhaberden duydum.
    Hatırlıyorum bundan 3-4 sene önce en üst düzey cihazlar 3500-4000 tl arası satılırdı şimdi 8-10bin tl den bahsediliyor.Bir bilgisayar mühendisi olarak 5 yıllık lenovo y560p notebookumdan gına geldi ekran kendi kendine kapanıyo hoparlörler vs hepten patladı lol de bile notebook kendini kapatıyor 3100 tl verip bu sorunları yaşıycağıma destek alıp 1900 tl üstüne koyup msi 970m almayı tercih ederim.850m performansı falan çok önemli değil,benim için önemli olan firmanın sözünü verdiği preformansta düşüş yaşamadan kullaabilmek çünkü bana leptop hergün lazım servislerde sürünmek istemiyorum.
    Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfect Hunter -- 27 Temmuz 2015; 19:18:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.