Şimdi Ara

Notebook Ram eklemek ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şu anki notebook'umda 1 gb 533 mhz ram bulunuyor. 2 gb 667 mhz'lik ram eklersem çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim

• memoryx.net adresine gir ordan laptopunun marka ve modelini seç sana uygun ramleri göstersin. mesela , benim laptopta 256mb pc2100 266mhz ddr ram var bu sitede benim laptopuma 1gb pc2700 333mhz ddr ram takabileceğimi söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sammykunny

memoryx.net adresine gir ordan laptopunun marka ve modelini seç sana uygun ramleri göstersin. mesela , benim laptopta 256mb pc2100 266mhz ddr ram var bu sitede benim laptopuma 1gb pc2700 333mhz ddr ram takabileceğimi söylüyor.

Dostum sen soruyu pek okumamışsın galiba ben laptopuma hangi ram'in uygun olacağını değil, 1 gb 557 mhz'lik ram ile 2gb 667 gb ram'in birarada rahatça çalışıp çalışamayacağını sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hal 9000

quote:

Orjinalden alıntı: sammykunny

memoryx.net adresine gir ordan laptopunun marka ve modelini seç sana uygun ramleri göstersin. mesela , benim laptopta 256mb pc2100 266mhz ddr ram var bu sitede benim laptopuma 1gb pc2700 333mhz ddr ram takabileceğimi söylüyor.

Dostum sen soruyu pek okumamışsın galiba ben laptopuma hangi ram'in uygun olacağını değil, 1 gb 557 mhz'lik ram ile 2gb 667 gb ram'in birarada rahatça çalışıp çalışamayacağını sordum.

bence sen arkadaşın Cevabını pek iyi okumamışsın
    size memoryx.net adresinden kendi makineniz için yeteri cevabı alacağınızı kendi durumununda size benzer olduğunu belirtmiş zaten.(557 değil 533mhz)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.