Şimdi Ara

Notebook ram tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese kolay gelsin.elimde hp g6-2106et laptop var 1-2 ay oldu alalı sorunu yok ama ben ramleri değiştirmek istiyorum.Laptopumda 6 gb ram var 4 gb elpida 1600mhz CL11+ 2gb hynix 1600mhz CL11. Almayı düşündüğüm ram ise corsair vengeance 2x4gb 1600mhz CL9 sizce almaya değer mi performans açısından kayda değer bir artış görebilir miyim ? şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lomo

öncelikle herkese kolay gelsin.elimde hp g6-2106et laptop var 1-2 ay oldu alalı sorunu yok ama ben ramleri değiştirmek istiyorum.Laptopumda 6 gb ram var 4 gb elpida 1600mhz CL11+ 2gb hynix 1600mhz CL11. Almayı düşündüğüm ram ise corsair vengeance 2x4gb 1600mhz CL9 sizce almaya değer mi performans açısından kayda değer bir artış görebilir miyim ? şimdiden teşekkürler.

bence bosa masraf yapma suan 2 gb ramla xp de labtobumda crysis 2 black ops 2 gibi oyunlari sorunsuz oynuyorum ekran kartin yada islemcin iyi degilse onlari degistirmeni oneririm
  • i5 3210 2.50 ghz işlemci ve ati 7670m ekran kartı var.onlarda sıkıntı yokda ne bileyim hynix, elpida ram bi yana corsair ram bi yana..ve benchmark testlerinde de her türlü önde bi ram ne bileyim hani en son seviye olsun bidaha uğraşmiyim diyorum laptoptaki ramleride satarım diyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Tavsiye
    geçen ay açıldı
    Laptop RAM
    4 hafta önce açıldı
    Laptop tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.