Şimdi Ara

Notebook seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi pazartesiye kadar bi laptop almam en azından sipariş vermem lazım hızlı bi araştırma yaptım

ACER AS5740G-434G50Mn ne yazık ki bulamadım bunu satan biyer i5 430m hd5650 olan
    HP Pavilion dv6 3025et
    HP Pavilion dv6 3030et şüpheyle yaklaşıyorum bu seride de sıcaklık problemi var mıdır diye
    MONSTER Q5NBLB200 gördüm kullandım hayran kaldım özelleştirip i7 620m taktırmıştı alan arkadaş ama bu hali bile çok pahalı benim için
    Acer AS5820TG-434G50
    Lenovo Y560

bulabildiklerim bunlar ekran kartının hd5650 den, işlemcinin i5-430m den düşük olmasını istemiyorum
    bütçem kısıtlı axess e 10 veya 12 taksit yaptıracağım en fazla 1700 civarı kurtarır

biliyorum konular açıldı listeler yapıldı kalabalığı büyüttüğüm için özür dilerim zamanım kısıtlı acele edince elim ayağım dolaşıyor görmüyorum kaçırıyorum en azından konunun linkini verin o da fazlasıyla yeterli olur

F/P Olarak Piyasadaki En İyi Notebooklar evet baktım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcAn -- 30 Kasım 2011; 22:35:52 >

• bende 5740g var bulabilseydin onu al derdim. Lenovo Y560'ı öneriyorum.
  • dostum i5 430m takıntısına girmene gerek yok..i5 430m yerine i3 lü modelleri de alabilirsin çünkü 430m le aralarındaki fark çok az.hani i5 520m 540m falan olsa tamam diycem sanada 430m olunca konu esnetebilirsin tercihini..

verdiğin linklere gelince benim şahsi fikrime göre hp lerden birini almanı öneririm.ısınma konusunu forumdaki yeni dv6 serisine ait kullanıcıların başlığından öğrenebilirsin.eğer yoksa ısınması falan diğerlerine göre daha mantıklı olur.çünkü hp de ilerde bi sorun olduğu zaman sana çözüm sunulması bakımından alacağın verim acer a oranla mukayese edilemez.hatta çok çıkmaza girdiği zaman iş hp teklif verip senin kabul edeceğin bi modelle değişim yapabiliyor bilgisyarını yada para iadesi yaparlar ama acer alırsan cihazları çok güzeldir buna karşın bi sorun olduğunda değişim iade olayını unut.(yasal kanallarla anca yapabilirsin oda aylar sürer)

lenovo ve monster çok pahalı onlarında fiyatını göz önüne alırsan hp yine mantıklı seçim..

• teşekkürler GeCCCe uzun yıllardır hp kullanıyorum servisle alıp veremediğimiz bişey olmadı acer dan vazgeçtim teknik sevisle uğraşamam uzun uzun
    son kullandığım hp bir sene sonra kapanmaya başladı kendi kendine tabi AMD + ATI eşleşmesinin katkısı büyük performans sıfıra indi sayelerinde
    işlemci ve ekran kartı tercihimi notebookcheck in listelerine göre(ekran kartı, işlemci) yaptım i5 430m le p8800 arasında da pek bi fark yok listeye göre i3 işlemciler 370m dışında da iyi bi performans vermiyor ona da sıcak bakmıyorum ama çoğu bilgisayarda 430m kullanılmasından dolayı öyle yazdım
    i7 720qm içime sinecek bi tercih olacak -45watt a pil 1 2 saat dayanır mı acaba - o yüzden daha çok lenovo üzerinde duruyorum donanımı daha üstün fiyat farkının hakkını verir servisi monster kadar olamasada hp yi aratmaz heralde
    linkteki LENOVO Y560 59052769 u değilde LENOVO Y560 59037224 buldum 1754 liraya 9 taksit yapıyorlar ram 4gb ddr3 sabit disk 500gb 7200rpm başka fark görmedim aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcAn -- 7 Eylül 2010; 16:59:36 >

• o kadar para vermene bence gerek yok..1500 civarındaki i3 lü yada i5 li+5650 ekran kartlı hp notebooklar gayet yeterli olur..i7nin güç tüketimine bakmadım tam ama 4 çekirdek olduğu için biraz daha fazla çekecektir+ısınmasıda daha çok olabilir.karar senin içine ne sinecekse onu al.ama kağıt üzerindekilere bakıp i3 leri safdışı bırakma derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 7 Eylül 2010; 18:32:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için monitör seçimi
    geçen yıl açıldı
    Laptop seçimi
    7 ay önce açıldı
    Bilgisayar seçimi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.