Arkadaslar merhaba..1 ay gibi bi süre zarfı sonrasnda laptop alıcam aklımda 2 model var çelişkide kaldım yardımlarınızı bekliyorum.. Alıcağım makinayla çoğunlukla oyun oynayacağım..oyunlarda kati sürette sıkıntı vermemesi lazım o yüzden..
Yardımlarınızı bekliyorum arkdaslar..HP bana daha cazip geliyo tasarı bakımından ama ekran kartida cok önemli tabi..yorumlarınızı bekliyorumm.. şimdiden tesekkürler..
Oyun için asus daha iyi.Oyun oynayacaksan ekran kartı daha iyi olanı almalısın. Diğer bileşenler daha az önemli.
ilgin için teşekkür ederim kardes..yani HP ile sorun yasarım oyunlarda öylemi ?
fazla yaşaman aslında bende hp var gayet güzel sağlamlık bakımından da güzel oyun oynamam ben ama yüklemiştim bir problem çıkmadı bana göre hp daha güzel diğerlerinden bazen diğer laptopları kullanıyorum o zaman benim laptoba tekrar ısınıyorum bence hp yine de son karar senin
serkan yorumun için teşekkür ederim..ama ben %80 oyun için kullanıcam cihazı..bunuda göz önünde bulundurmak lazım..tasarım ve ayrıntı bakımından HP tartısılmaz haklısın..
makina madem oyun için kullanılacak gt 230m ile ati 5730 performansını kıyaslaman yeterli olur, diğer özellikleri hemen hemen aynı zaten, asuslarda anakarttan mıdır bilmiyorum ama acayip bir yavaşlık var hp nin hizmet kalitesi taktir şayandır... daha 2 gün önce bir arkadaşa hp ww041ea aldık cihaz adeta uçuyor, asus çok çılgın özelliklerdede olsa makina düşüne düşüne hindi moduna bağlıyor kendini son zamanlarda elime geçen bütün i5 ve i7 cihazlarda bu sorunla karşılaştım anlaşılacak şey değil hp için kesinlikle durum çok farklı ama....
çok uzun zamandır donanımları takip etmiyorum tam bir karşışalştırma yapamıyorum tabide olayı marka endeksine çevirirsen eğer kesinlikle asus derim. Genelde laptop alırken sadece donanımların teknik özelliklerine bakmak yetmez. Son zamanlarda Hp nin (birkaç arkadaşım aldı ama modelleri bilmiyorum) touchpad i çok uyduruk. Yani uyduruk derken elin kaymıyor rahat kullanım yok biraz elin terleyince cama sürter gibi gıcır gıcır ilerliyor hiç hoş değil. birde alan 2 arkadaşım çok ısıdan şikayetçi ve başka ısınan hp de çok gördüm bunları işlemci ve anakarttan bağımsız tutamayız tabide kasa dizaynı kasanın soğutma yapısı milimetrik boşluklar falan çok önemli. Sorunlu çok hp laptop gördüm ama hakkaten donanım dışında markaya bağlı veya hizmete bağlı sorunlu asus pek görmedim. Ben şuan çook eski imzamdaki laptop u kullanıyorum alırken özellikle touchpad kullanışlı diye almıştım , arkadaşlarımın yeni aldıkları laptop ları kullanamıyorum donanımlar güçlüde olsa dandik geliyor. Donanımlara fiyata yorum yapamam ama sadece marka olarak bakarsan asus çok çok üstün derim
teşekkür ederim kardes..genellikle oyun amaclı alıcam faka bi kere alınıyo sonucta iyi bi secim yapnak lazın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme