Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
24.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben laptop ıcın sogutucu alcamda suan almayı dusundum su sogutucu var
    LOGITECH LOGITECH COOLING PAD N200 [http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/logitech-939-000347-logitech-cooling-pad-n200/productdetails.aspx?I_ID=56128#allImages ]
    bütcem 60 tl bu sogutucu nasıl butceme gore daha ıyısı varmı ? Yada bunu kullanan arkadaslar sıkayetınız varmı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fikri olan yokmu
  • bende var, soğutmasından memnun değilim .
    çok sessiz, masada çok güzel duruyor!

hatta kime versem diye düşünüyorum
  • bana verebilirsin Yorumun için saol önerin varmı daha ıyı sogutan
  • Verdiğin her kuruşa değer sesini duyman nerdeyse imkansız bazen çalışıyormu diye laptopu kaldırıp bakıyorum o derece sessiz üstteki ızgara bölümü aluminyum
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879
  • Güzelde okadar para veremem maksimum 60 tl ona göre aluminyum olan ve çok iyi hava veren soğutucu lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroslav

Güzelde okadar para veremem maksimum 60 tl ona göre aluminyum olan ve çok iyi hava veren soğutucu lazım

usb den çalışan hiç bir fan adam gibi soğutmaz.
  • soğutucu tavsiyem;
    1- fan büyük olmalı mutlaka (10cm. en az)
    2- yüksek devirde dönmeli
    3- hava cihaza doğru üflenmeli (bazı soğutucular ne alakaysa havayı dışarı üflüyor yani pc fanı gibi sıcak havayı dışarı atar düşüncesiyle...
    gerekirse pirizden çalışan al ama bu 3 ŞART mutlaka aranmalı...
  • n200 kullanıyorum memnunum ekran kartı gta4 mediumda 95 geziyordu bende bu nedir be dedim almaya çıkdım bakdım diğerlerinin altıda dizimize batıyor bunu altıda güzel soğutma 10 üzerinden 5 veririm alınıp üstüne 20 cm lik fan alınıp monte edilebilir birde adaptör alıp bağlanırsa tadından yenmez ısı 95 den 85 e kadar düşdü 10 derece benim için güzel bir değer tek eksisi fanı küçük ama usb 200 mah güç sağlıyor anca bu kadar olur ....
  • n200 alt kısmı gercekten cok guzel ama fanı kucuk benım tek korkumda bu.Birde bu urunu buldum bu nasıl THERMALTAKE MASSIVE23 LX 10" - 17 [http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656 ]
  • Cooler Master Notepal u2 veya cooler master notepal u3 öneririm.Boyutuna göre değişir.
  • Teknosada varsa git laptopun tekine tak dene n200 ün fanı küçük ama güzel bi fan usb den güç alan büyük fanlardanda birşey BEKLEME zalman nc 2000 fiyat konusunda pahalı ama işini iyi yapıyor ...
  • ZALMAN ZM-NC2000 bana göre aşırı derecede pahalı 60 tl lık güzel soğutan birşey lazım bana
  • usb den güç alanlar hep aynı performansı verir ayrı güç aalanlarda pahalı istersen söyle yap

Delikli dosya gibi bişey var kırtasiyelerde var al ondan bitane bi tarafı kalın kenarları bos karsılıklı kenarları aynı eğ onu biraz laptop kullanmak istediğin açıda ayarla bitane 20 cm fan al 12 v lik bide uygun adaptör al fan 35 adaptör 15 dosyada10 tl destek 60 tl olur fanı altına sabitle istediğinde adaptrü prize tak kullan hem kullanışlı hem hepsinden kaliteli olur
  • Elimde suan su sogutucu varhttp://www.crazysales.com.au/intex-laptop-cooling-fan-stand-200mm.html cok kotuydu ve usp kablosu bozulmustu oyle duruyo fanı sokup o kasayı kullansam daha ıyı olmazmı bırde aslında ugrasmak ıstemıyorum pek su sogutucuya cok ısındım [http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656 ]

• Bence görüntüsü için ısındın :D:D

o kasaya olurmu bilmem ama içinde 20 cm lik var oluyorsa al bu fanı bide 12 v uyumlu adaptör al muhteşem bi soğutma :D

u2 veya u3 satan biryer varsa paylaşırmısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12345543 -- 29 Ağustos 2012; 21:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroslav

Güzelde okadar para veremem maksimum 60 tl ona göre aluminyum olan ve çok iyi hava veren soğutucu lazım

İyi bir şey istiyosan paraya kıyacaksın

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

usb den çalışan hiç bir fan adam gibi soğutmaz.

Arkadaş çok haklı USB den çalışan fanlara güvenmeyin
  • Parayı bascamda ögrenciyiz cepten cıkıyo bunlar :D

Adaptörle calısan yokmudur 60 tlye ?

Cooler Master Notepal u2 ve u3 lerı cok begendim ama onuda satan yer bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

usb den güç alanlar hep aynı performansı verir ayrı güç aalanlarda pahalı istersen söyle yap

Delikli dosya gibi bişey var kırtasiyelerde var al ondan bitane bi tarafı kalın kenarları bos karsılıklı kenarları aynı eğ onu biraz laptop kullanmak istediğin açıda ayarla bitane 20 cm fan al 12 v lik bide uygun adaptör al fan 35 adaptör 15 dosyada10 tl destek 60 tl olur fanı altına sabitle istediğinde adaptrü prize tak kullan hem kullanışlı hem hepsinden kaliteli olur

çok yaratıcı bir düşünce gerçekten
    bende benzer fikirdeyim lap top un alt kısmına bir şekilde(köpükten veya bir marangoza bir çerçeve yaptırılabilinir v.s. ) bir fan yerleştirip bu da iyi bir akımla beslenirse harika bir sonuç alınabilir. birde lap topun alt kısmında sadece soğutucunun bulunduğu kapak çıkabiliyorsa ,onuda çıkarmak tek başına 4-5 C sıcaklığın düşmesini sağlıyor...
    60-70 tl ye alınacak soğutucunun katkısı 5-6 C ...
    bence görünüme değilde işleve önem veriliyorsa kendi yaratıcılığını kullanmak en iyisi...

• Kendim yapamam kasa bulmak lazım , fan , guc kaynagı fılan uzun surer satın almam lazım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.