Şimdi Ara

Notebook soğutucular hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merak etttiğim bir şey var bugünler notebook soğutucular çok popüler. acaba firmalar kendi laptoplarını neden soğutamıyolar yoksa bilerek mi böle bişi yapıyolar soğtucu kullanmak yani aldırmak içinmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildiz07 -- 5 Şubat 2011; 17:07:03 >

• bazı laptoplarda gerek duyulmuyor. ama gerek duyulmasada kullanmakta fayda olduğunu düşünüyorum. sonuçta 50 tl lik bir şey fazla bir yük getirmez kullanıcıya.
  • Maalesef notebook soğutucuları pek bir işe yaramıyor en fazla işe yarayanı ise 5 derece düşürüyor.Mesela benim notebook normal koşularda(oveclocksuz yani)en baba oyunda max 78 derece oluyor.Soğutucu kullandığımda ise 75 derece oluyor.Sadede gelmek gerekirse notebook üreticilerinin filan bilerek yaptığını hiç sanmıyorum zaten eğer bi notebook da soğutma problemi varsa cidden kendini belli eder(laptopun heryeri cayır cayır yanar)Sen en baba soğutucuyu al gene de fayda etmez.
  • böyle birşey alıpta paranızı harcamanıza gerek yok sonuçta cihaz ısınıyorsa ya içi tozla dolmuştur ya da işlemcinin üzerindeki termal macunun yenilenmesi gerekiyordur bu tür aletler pek de işe yaramıyor çünki cihazın altı kapalı sadece alt kapak soğuyor ama cihazın içi yine sıcak oluyor yani cihazın içine soğuk havayı iletemiyor önemli olan işlemci sıcaklığı
  • ben dediğimi anlatamadım heralde ya firmalar bilerek mi laptoplarını soğutmuyorlar özellikle bazı i7 ler çok ısınıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.