Arkadaşlar, kardeşimin kullandığı Asus A25 H model notebook un ekran ile alt kısmının bağlantı noktası çatladı. Kapatıp açarken hafiften takılıyor, lcd panel de herhangi bir problem yok sadece panelin arka kısmının sol alt taraf ile birleştiği yerdeki plastik yerde sorun var. Bu notebooku ANKARA da yaptırabileceğimiz sağlam ve uygun fiyatlı bir yer biliyor musunuz?
Aslında amacımız bu notebook u satıp yerine Sony ya da Toshiba nın orta sınıf modellerinden birini almaktı. Acaba bu notebook u tamir ettirip öyle mi satsak ya da tamir ettirmeden satmak daha mı mantıklı olur. Bir de piyasa ederi nedir Asus A25 H ın; P4 2.66, 512 Ram, 40 GB HD
yardımlarınız için teşekkürler
bozuk satmaaya kalkarsan tabikide az para alırsın..önce yaptır ..
ahanda, aynı nokta bendede çatladı, nasıl oldu anlamadım wallah, gerçi açılıp kapatırken bir sorun yok ama ilerde sorun teşkil edebilir.
Bunu nasıl yapabilirlerki, lcd nin tüm plastik aksamı değişmesi lazım sanırım
Eğer garanti süresi içerisindeyse bence garanti kapsamı içinde yaptırabilmenin bi yolunu araştır derim.Çünkü diğer arkadaşın da aynı problem başına gelmiş.Belkide bu olay modele özgü bir kronik problem olabilir.Ancak Bunu yapmazlarsa en iyisi iyi bi yerde yaptırman olacaktır. Çünkü benim bildiğim mesela Hp tadilat değil sadece parça değişim yapıyor ve monitör fiyatları uçuk.Garanti süresi dolmuş neredeyse 3 yıllık bir bilgisayarın monitörü için 900 $ para istediklerini duydum.İstanbulda olsaydın Kadiköyde tamir ettir dersim ancak maalesef Ankarayı bilmiyorum... Saygılarımla
bnm alet acer tm ama
ben istanbuldayımi kadıköyde neresi war
Sana maalesef verebileceğim tam olarak bir adres yok ancak kadıkoyde yazıcıoğlu iş hanı ve çevresinde çok sayıda tamirci var sorarak orada sana yardımcı olacaklarından eminim.
bettyonpower; notebook malesef garanti kapsamında değil, aslında lcd panelde ya da başka bir parçada donanımsal olarak bir sorun yok, sadece açıp kapatması zor oluyor ve bağlantı noktasındaki plastik çatladı. Bu haliyle ne kadar eder? yardımların için teşekkürler...
Arkadaşlar, yok mu Ankara da güvenerek yaptırabileceğim sağlam bir yer?
atakule kavşağından yukarı yıldıza giderken sağ tarafta notebook hastanesi mi neydi bir yer vardı,oraya bir sor istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: atacoder
bettyonpower; notebook malesef garanti kapsamında değil, aslında lcd panelde ya da başka bir parçada donanımsal olarak bir sorun yok, sadece açıp kapatması zor oluyor ve bağlantı noktasındaki plastik çatladı. Bu haliyle ne kadar eder? yardımların için teşekkürler...
Arkadaşlar, yok mu Ankara da güvenerek yaptırabileceğim sağlam bir yer?
bilgisayarak hastanesi anayasa mahkemesine gelmeden 100 m falan once sağ tarafta kalıyo sanırım yapabilirler orda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme