Şimdi Ara

notebook tan görüntü tam lcd de çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim elimde hp ati 5400 serisi ekran kartlı bi notebook var.
    bunu hd kabloyla lcd tv aktardığımızda görüntüyü ortada veriyor sesi de çıkmıyordu ati den sürücüyü güncellediğimizde sesi gelmeye başladı yanlız görüntü bi türlü tam ekran yapamadım.
    diğer lenovo y550 notebook takıyorum nvidia ekrankartlı var üstünde görüntü çok güzel bi şekilde aktarıyor ilgilenen arkadaşları şimdiden teşekkürler.
    işletim sistemi: win7 homebasic 64bit aynı zamanda 32 bit ultimate mevcut notebookta
    işlemci:i3 m350
    ram : 3 gb ddr3
    ekran kartı : HD 5430 Grafik kartı 512 MB (1754 MB'ye kadar arttırılabilir)

• notebookta monitör ayarlarında 2 nolu ekranın çöz ayarlarını değiştir.
    1280 x 800 tam oturmuyor bende de
    1200 x 768 tam oturuyor
  • cevabın için sağ ol ama tüm çözünürlük ayarlarını denemiştim.kafama çok takıldı
  • ben de cok sıkıntılıyım bu konuda. eski centrino 1.6 bi cihazım war nx7010 ekran karıtm ati9200 mobile 64mb.
    laptop ekranı 1680e 1050 destekliyor ancak lcdde goruntu neye benzeyecek cok merak ediyorum ve sadece vga cıkısım war.
    nasıl baglarım lcdye vgadan kac cozunurluk gorebilirim tvde ve sesi nasıl aktaracagım?! yardımcı olacak arkadasa cok tesekkurler simdiden...
  • Sadece TV ye verdiğinde görüntü notebook ile aynı çöz kadar desteklemesi lazım
    Ayrıca merak etme LCD deki PC görüntüsüne bayılacaksın
    Ses işini düşünmüşler
    VGA ile bağlananlar için ses girişi mevcut çoğunda
    Notebookta HDMi varsa zaten hem ses hem görüntü aktarıyorlar
  • ustad yani tek vga girisim var die sıkıntı etmistim va to hdmi yollarını arastırmaya baslamıstım. vga dediğiniz gibi sorunsuzsa yuksek cozunurluklerle 1680*1020 , dısarıdan sesi de baglar ugrasmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.