Bildirim
Notebook Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar tavsiyede bulunmamışsınız lakin ilerde boşa uğraşıp başlığa msj yazmayın diye söylüyorum.bugün bilgisayarı aldım.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986006&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
iyi forumlar dilerim. -
Hayırlı olsun arkadaşım güzel bir notebook almışsın.Oyunlarda iyi performans verir ama ısınma sorunu olabilir.DV5 klübüne girersen görebilirsin... -
Öncelikle Hayırlı Olsun Arkadaşım Ama Bu Fiyata Acerin Daha İyi Özelliklerdeki Notebooklarından Alabilirdin...Neyse Artık Sorunsuz Kullanman Dileğiyle... -
Hayırlı olsun güle güle kullan -
önce hayırlısı olsun. biraz aceleci olmuşsun gibi geldi -
quote:
Orjinalden alıntı: azrail155
Öncelikle Hayırlı Olsun Arkadaşım Ama Bu Fiyata Acerin Daha İyi Özelliklerdeki Notebooklarından Alabilirdin...Neyse Artık Sorunsuz Kullanman Dileğiyle...
O fiyata acerin hangi modelini alabiliriz?? -
Acer 6530g Mavi Bilgisayarda Hafta Sonu İndirimlerine Girdiğinde Fiyatı 2000 Liranın Altına İniyor...Bu Modeli Bende Kullanıyorum Gayet İyi...Onun Yanında 5930g Modeli Var Tabi...
quote:
Orjinalden alıntı: chiama
quote:
Öncelikle Hayırlı Olsun Arkadaşım Ama Bu Fiyata Acerin Daha İyi Özelliklerdeki Notebooklarından Alabilirdin...Neyse Artık Sorunsuz Kullanman Dileğiyle...
O fiyata acerin hangi modelini alabiliriz??
-
quote:
Acer 6530g Mavi Bilgisayarda Hafta Sonu İndirimlerine Girdiğinde Fiyatı 2000 Liranın Altına İniyor...Bu Modeli Bende Kullanıyorum Gayet İyi...Onun Yanında 5930g Modeli Var Tabi...
quote:
quote:
Cvp için teşkkr ederim..önerilerinizi dikkate alıcam..
-
quote:
quote:
bu özellikteki bilgisayarı 1500 tl ye alabilirsin acer 5930 g -
quote:
Orjinalden alıntı: gizlimabedim
quote:
quote:
bu özellikteki bilgisayarı 1500 tl ye alabilirsin acer 5930 g
Evet acer 5930g aynı özellliklerde olmasına rağmen teknosada 1771 TL bunu almak daha mantıklı
-
İşlemci Ve Ekran Kartı Değişik O Modelde Sanırım....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X