Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben notebook almak istiyorum lakin çok kararsızım.Bütçem 2000 tl civarı kaliteli,aşırı derecede bir ısınma veya fan sesi problemi olmayan ve oyun performansı iyi olabilecek bir tavsiye verirseniz çok sevinirim.çünkü daha sonra pişman olmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim..

• arkadaşlar tavsiyede bulunmamışsınız lakin ilerde boşa uğraşıp başlığa msj yazmayın diye söylüyorum.bugün bilgisayarı aldım.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986006&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

iyi forumlar dilerim.
  • Hayırlı olsun arkadaşım güzel bir notebook almışsın.Oyunlarda iyi performans verir ama ısınma sorunu olabilir.DV5 klübüne girersen görebilirsin...
  • Öncelikle Hayırlı Olsun Arkadaşım Ama Bu Fiyata Acerin Daha İyi Özelliklerdeki Notebooklarından Alabilirdin...Neyse Artık Sorunsuz Kullanman Dileğiyle...
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • önce hayırlısı olsun. biraz aceleci olmuşsun gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: azrail155

Öncelikle Hayırlı Olsun Arkadaşım Ama Bu Fiyata Acerin Daha İyi Özelliklerdeki Notebooklarından Alabilirdin...Neyse Artık Sorunsuz Kullanman Dileğiyle...

O fiyata acerin hangi modelini alabiliriz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    laptop tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acer 6530g Mavi Bilgisayarda Hafta Sonu İndirimlerine Girdiğinde Fiyatı 2000 Liranın Altına İniyor...Bu Modeli Bende Kullanıyorum Gayet İyi...Onun Yanında 5930g Modeli Var Tabi...
    quote:

Orjinalden alıntı: chiama

quote:

Öncelikle Hayırlı Olsun Arkadaşım Ama Bu Fiyata Acerin Daha İyi Özelliklerdeki Notebooklarından Alabilirdin...Neyse Artık Sorunsuz Kullanman Dileğiyle...

• quote:

Acer 6530g Mavi Bilgisayarda Hafta Sonu İndirimlerine Girdiğinde Fiyatı 2000 Liranın Altına İniyor...Bu Modeli Bende Kullanıyorum Gayet İyi...Onun Yanında 5930g Modeli Var Tabi...
    quote:

quote:

Cvp için teşkkr ederim..önerilerinizi dikkate alıcam..

• quote:

quote:

bu özellikteki bilgisayarı 1500 tl ye alabilirsin acer 5930 g
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizlimabedim

quote:

quote:

bu özellikteki bilgisayarı 1500 tl ye alabilirsin acer 5930 g

Evet acer 5930g aynı özellliklerde olmasına rağmen teknosada 1771 TL bunu almak daha mantıklı

• İşlemci Ve Ekran Kartı Değişik O Modelde Sanırım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.