Fujitsu-Siemens marka notebookum artık yaşlandı problemler yaşatmaya başladı. Ne zaman açılmayacağını bilmiyorum. Projelerimde beni yolda bırakmayacak, sıcaklık sorunu yada servis vs gibi sebeplerle beni uğraştırmayacak güzel bi pc almayı düşünüyorum. 2500 TL ye kadar bi pc alacağım.
Bilgisayarı günlük işler, office programları, çeşitli çizim (solid autocad vb gibi) programları, film izlemek için vs de kullanacağım. 6 yılda bi pc alıyorum. Onun için ileriye dönük bir pc olması tercihim.
Pc de aradıklarım; *FullHD *1333mhz ram *i7 işlemci (2630QM gibi) *USB 3.0 * 7200rpm Hdd *mümkünse blu-ray,serrund hdmi bluetoorh,vga vs..
Ama sanırım bazılarından feragat etmek gerekiyor. Ben şu pcleri buldum. Acaba sizce hangisini seçmeliyim? İçim Delle sindi. Ayrıca yapacaklarım için sistem biraz fazla gibi geldi daha ucuz bi pc de işimi görebilir onun için çeşitli pcler koydum.
Birde ben 2630QM i 740QM işlemcisine tercih ediyorum. Daha verimli sanırım. Casperda 1066mhz ram ve 5400 rpm de çalışan hdd ye karşın bu 2630qm var. Sizce performans nasıl olur? Genelde Casper beğenilmiş yorumlarda arkadaşım 3 tane alıp sorun yaşamamış. Sizler ne öneriyorsunuz? Hangi PC yi almak iyidir?
Biraz uzun oldu k.bakmayın, şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ayrıca sizin önerdikleriniz, daha farklı modeller varsa onlarıda incelemek isterim. Sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim.