Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi? - (Anti Glare Ekranlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.500 - 2.000 TL arasında,

Sessiz (Bu çok önemli ve eğer i7 bir etkense i5 bile olabilir sessizlik açısından)
    15.6" veya 16,4" Anti Glare eklanlı (mat)
    1 GB VRAM.

4 yıldır Vaio z11 kullanıyorum ve şu an daha büyük ekranlı bir bilgisayara ihtiyacım var.
    Vaio F23'leri kasapların et doğrama tahtası gibi yapmasaydı alabilirdim.

Günlerce hiç kapanmadan çalışabilmeli ve sorun çıkartmamalı.

Geceleri çalışıyorum ve gece sessizliğinde fan sesi insanı çok rahatsız edebiliyor. Ses konusundaki takıntım bu yüzdendir.

Bu özelliklerde bir Laptop tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Teşekkürler!

• sony f serilerinde fan sesi mevcut birkaç modelini kullandım zorlandığında dahada artar.mat ekranlı leptop bulmak çok zor nedense hep parlak ekran yapıyorlar netlik açısından ama sizingibi biri için mat ekran şart ofis pc lerinde genelde zaten mat ekran oluyor.samsungun ofis pc leri mat ekrandır.http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125032006&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR&ref=akakce&v=0.34.6http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=62659&cat_id=24&ref=akakce&v=1.47.4 fan sesleri azdır.uzun zaman kullanabilirsiniz ısınma durumları olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sony f serilerinde fan sesi mevcut birkaç modelini kullandım zorlandığında dahada artar.mat ekranlı leptop bulmak çok zor nedense hep parlak ekran yapıyorlar netlik açısından ama sizingibi biri için mat ekran şart ofis pc lerinde genelde zaten mat ekran oluyor.samsungun ofis pc leri mat ekrandır.http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125032006&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR&ref=akakce&v=0.34.6http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=62659&cat_id=24&ref=akakce&v=1.47.4 fan sesleri azdır.uzun zaman kullanabilirsiniz ısınma durumları olmaz

Tavsiyeniz için çok teşekkürler.

Zaten Samsung'un ekranları çok dikkatimi çekiyor teknoloji mağazalarında. En son Bimeks'te 12"'lik bir modelini görmüştüm. Çok etkilemişti beni mat ekranın netliği ve renklerdeki pastel etkisi.
    Peki Samsung'u önerir misiniz? İmzanızdaki makinadan memnun musunuz mesela? Ses konusunda sıkıntı var mı?

• samsung kullanıcısı olarak 5 in üzerinde farklı modelini kullandım ısınma sıkıntısı yok kasa güzel ses srs sound çok güzel sesi var 4 boyutlu şekilde sarıyor sizi 12'' modelleri de ofisler için ekran büyük istediğin için bunları yazdım mat ekranınıda kullandım samsungun ışıklı ortamda ekranda resmimi görmüyorum en azından göz yormaz netliğide gayet iyi.öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

samsung kullanıcısı olarak 5 in üzerinde farklı modelini kullandım ısınma sıkıntısı yok kasa güzel ses srs sound çok güzel sesi var 4 boyutlu şekilde sarıyor sizi 12'' modelleri de ofisler için ekran büyük istediğin için bunları yazdım mat ekranınıda kullandım samsungun ışıklı ortamda ekranda resmimi görmüyorum en azından göz yormaz netliğide gayet iyi.öneririm

Evet büyük ekran istiyorum. 12" i sadece örnek vermek için yazdım.

Şu an sizin makinanızın incelemelerine bakıyorum youtube'dan. Gerçekten güzel makina. Güle güle kullanın.
    Eğer parlak ekran konusunu aşabilirsem bu modeli alabilirim.
  • Bende Anti Glare eklanlı (mat) notebook arıyorum çok pahalı olmamak kaydıyla bulamadım çoğu sitede özelliklerinde belirtilmiyor umarım sen bulmuşsundur 1 yıl geçmiş :P
  • Sen bulamamışsın bütçe belirt hemen seçenek vereyim samsung modellerinin yarısından çoğu mat ekranlı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.