Darty sony modeline gelince de benim yukardaki verdiğim ürünlerin fiyatları çok daha avantajlı....
ne yap ne et sony al
arkadaşlar sony ve toshiba ya 4 çekirdekli işlemci daha türkiyede yok galiba dimi (varsa da benim haberim yok) ne zaman gelir bilginiz var mı ? tam ben çift çekirdekli alınca 4 çekirdekli çıkarsa kötü olur
mrb arkadaşlar...Notebook alacağım toshiba a300-1ND ve Sony vaio VGN-CS230J arasında kaldım...ikisinin özellikleri aynı sayılır ama a300'de ekran kartı 512 MB yerleşik ATI MOBILITY RADEON HD3650 Max. 2302 MB.... Sony'de ise ekran kartı Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB..bne oyun olarak en fazla football manager, NFS undercover oynarım ara sıra pes 2009 ...sony'nin ekran kartı yeterlimi sizce ve en nihayetinde hangisini almalıyım???
@theMFD
Habire konu açıp duruyorsun ve her konuda aynı mesajı yazıyorsun. Cevaplayalı saatler oldu.
@speedy_03
Toshiba donanım açısından daha yeni bileşenlere sahip. Bu yüzden Toshiba'yı öneririm.
bence dizüstü bilgisayarlarda toshiba daha iyi sony kötü toshibaya göre
toshiba blu-ray ve full HD teknolojisinde geri kaldı toshibayı kıyaslamam bile sony 'le toshibanın 3,500 tl dizüstü pc sine kıyasen daha iyi özellik ve fiyat olar sonyde mevcut tabiki yinede kendi düşüncemdir .
Full HD Blu-Ray magnezyum alaşımlı kasa ve tasarım
MY FAVORİTE SONY Vaio
quote:
Orjinalden alıntı: theMFD
mrb arkadaşlar...Notebook alacağım toshiba a300-1ND ve Sony vaio VGN-CS230J arasında kaldım...ikisinin özellikleri aynı sayılır ama a300'de ekran kartı 512 MB yerleşik ATI MOBILITY RADEON HD3650 Max. 2302 MB.... Sony'de ise ekran kartı Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB..bne oyun olarak en fazla football manager, NFS undercover oynarım ara sıra pes 2009 ...sony'nin ekran kartı yeterlimi sizce ve en nihayetinde hangisini almalıyım???
o ekran kartlarının inteli zaten saymam..ATI olanıda yetersiz kalır.NFS Undercover çok zor ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme