Şimdi Ara

Notebook Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında ben karar verdim desem yanlısh olmaz ama sizin de gorusleriniz gercekten cok onemli iki notebook arasında kaldım birde sizin yorumlarınızı rica edicem...

Dell Latitude D810, SONOMA 1.73GHz
    http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=102930&CID=3244&PID=0&Last=0

Asus A4K AMD Athlon 64 3400+

http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=HE8H9K6MY88X75KG8D4Y

iki notebook da 512 ram ama ben 1024 yaparak alıcam...

yorumlarınızı bekliyorum

• işlemci yönünden a4k ağır basar, ekran kartı yönünden de dell ağır basar. ama o dell'e o kadar para verilmez bence hdd'ye bak 40 gb. adamlar resmen cimrilik etmişler. sen o kadar makine yap, pciex ekran kartı koy git hdd'yi 40 gb koy olmaz. ayrıca makina centrino olmasına rağmen çok ağır. tabi a4k daha ağır ama o amd64 olmasından kaynaklanıyo.
    a4k'nın ekran kartı da fena değil. şu an piyasada bulunan bütün oyunları rahatlıkla oynayabiliyosun. ama oyunları full ayarlarda oynama merakın varsa ve önümüzdeki 1-2 sene içinde çıkacak tüm oyunları daha iyi ayarlarda oynayabileyim diyosan ve de 64 bit canavar gibi 3400+ işlemciden bile wazgeçerim diyosan dell al.
    ayrıca 500 kağıt ta fiyat farkı var bunu da göz önünde bulundurun...
  • bence datrona bir bak derim.ben datronun 1Gb lık olanından aldım, çok memnunum.datron aero KXS.
  • ben ce nb alıcaksan ıntel sonama platformundan al..bende datron var yenı modelınde ıcını gordum ıslemcı ve ekran kartlarının sogutucuları mukkemel bı sey resmen ıcı bakır ve anlayamadıgım bı gaz var..bence datron ısınma sorununu cozmus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    klavye tercihi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.