arkadaşlar iyi günler.Bende samsungtelevizyon var.Ben bu televizyona hp pavilion dv6 1144et modeli bağlamak istiyorum.televizyonda s-video ,ve composit video dedikleri 3lü kablo girişi bulunmakta.(sarı kırmızı beyaz) .Ayrıca elimde next fta 2000 uydu alıcı ve samsung dvd player da var .Bunları kullanarak herhangi bir yolla bilgisayarı bağlayabilirmiyim televizyona?
Bildiğim kadarıyla Bilgisayarında da s-video çıkışı olması lazım s-video kablosunun diğer ucu da tv ye uyyorsa bu şekilde bağlayabilirsin...Ben s-video çıkışını bilgisayardan bağlamıştım fakat tv de s-video girişi olmadığından dolayı hani vcd playerları falan tv ye bağladığımız dikdörtgen bi tv girişi var o aracın s-video girişli olanını alıp s-video kablosunu ona onu da tv ye takmıştım..Umarım anlatabilmişimdir..
quote:
Orjinalden alıntı: ThumpS
Bildiğim kadarıyla Bilgisayarında da s-video çıkışı olması lazım s-video kablosunun diğer ucu da tv ye uyyorsa bu şekilde bağlayabilirsin...Ben s-video çıkışını bilgisayardan bağlamıştım fakat tv de s-video girişi olmadığından dolayı hani vcd playerları falan tv ye bağladığımız dikdörtgen bi tv girişi var o aracın s-video girişli olanını alıp s-video kablosunu ona onu da tv ye takmıştım..Umarım anlatabilmişimdir..
laptopta hdmı çıkışı var ama ne yazıkki s video çıkışı yok:(
http://forum.donanimhaber.com/m_30330313/tm.htm
Arama butonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme