Şimdi Ara

Notebook'umun sürekli kapanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba latopum sarj etmemeye basladı pili çıkarıp fişten oynamaya basladım bu seferdr bi 15dk oynuyorum sonra kapanıyor tekrar ne yapmam lazım cok acil çözüm lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Notebook model : Sonu vaio vgn-fz21j

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• salih5858 kullanıcısına yanıt
    Kasada bir yere dokununca, yada klavye üzerinde sert bir dokunuşta mı kapanıyor? Yoksa kendi kendine bir kapanma mı bu?
    (şase yapıyor, elektrik kısa devre yapıyor olabilir. benim vaio'da sol bileğimin dokunduğu yerde şase plakası var. çok bastırırsam kapatıyor.)

Oyun oynuyorum demişsin ısınma problemi mi var? Fan nasıl çalışıyor? Fan kanallarının rengi nasıl, işlemci ve ekran kartı üzerinde termal macunların duruyor mu?
    (fan çalışmıyor, soğutmuyor ya da termal macun yetersiz ise ısınıp koruma amaçlı kapatıyor olabilir.)

Bilgisayarı düz bir zemine koy, bilgisayar ile aynı istikametten tam paralel olarak karşıdan bak, alt kasada yani klavye bloğunda eğilme var mı?
    (ana kartın eğilmiş olabilir. profosyonel değilsen karışma, işi biliyorsan bütün bilgisayarı dağıt ana kartı çok eğip bükmeden düz hale getirmeye çalış. ana kart eğikliği oluştuğu anda bilgisayar yine şase yapıp kapanabiliyor. bu durum bende de vardı. düzelttim geçti.)

• Bence arkadaşın dediklerini yapma dediği yöntemler doğruysa bile sen o makineyi neticede servise göndereceksin . arkadaş bilgili ama sen muhtemelen o kadar bilgili değilsin eğer garanti devam ediyorsa gönder servisine, yoksa zarar verirsin donanımsal bir problem olduğu belli makinede çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.