Şimdi Ara

Notebook yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayardan 2 ay önce samsung np350v5c soetr modelini aldım internette sayfaları bozuk gösteriyor flash ve java yüklü bilgisayarda virüs proğramınıda kaldırdım denedim (norton) formatta attım ttneti 3kere aradım hızdamı sorun var diye sorun yok diyorlar ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim çok sinir bozucu bir durum gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

vatan bilgisayardan 2 ay önce samsung np350v5c soetr modelini aldım internette sayfaları bozuk gösteriyor flash ve java yüklü bilgisayarda virüs proğramınıda kaldırdım denedim (norton) formatta attım ttneti 3kere aradım hızdamı sorun var diye sorun yok diyorlar ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim çok sinir bozucu bir durum gerçekten...

Format attınmı düzelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

quote:

vatan bilgisayardan 2 ay önce samsung np350v5c soetr modelini aldım internette sayfaları bozuk gösteriyor flash ve java yüklü bilgisayarda virüs proğramınıda kaldırdım denedim (norton) formatta attım ttneti 3kere aradım hızdamı sorun var diye sorun yok diyorlar ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim çok sinir bozucu bir durum gerçekten...

Format attınmı düzelir..

format attım 2-3 kere sorumdada belirtim format attığımı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

quote:

Format attınmı düzelir..

format attım 2-3 kere sorumdada belirtim format attığımı..

Anladım farklı tarayıcılarda dene ozaman bi.

• opera,crome,mozilla yüklü bilgisayarda sorun aynı değişen bir şey yok ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.