Şimdi Ara

notebook yardım-PACKARD BELL TJ75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar notebook almayı düşünüyorum fakat maddi olarak beni zorlamayacak bir notebook arıyorum.bu doğrultuda site incelemem neticesinde aşagıdaki notebook bu şartlarda beni tatmin edeceğini düşünüyorum.

PACKARD BELL TJ75 markalı notebook benım keseme göre fakat kafama takılan noktalar şunlar;

amd işlemcisi bulunması ve bu işlemcinin iintele kıyasen ne durumda olduğu ısınma, performans v.s. açısından_?

ikinci olarak linux işletim sistemi verilmesi ile ilgili. bu leptop u aldığım taktirde win 7 yi sorunsuzca kurup kullanabilirmiyim_?(işletim sistemini satın almadan başka bir arkadastan veya netten indirerek kurulmak koşulu ile)

PACKARD BELL marka olarak nasıl bir markadır. teknik servis ve destek durumu nedir. Adıyaman da ikamet etmekteyim burada herhangi bir sıkıntı olursa dell gibi yerinde destek imkanları var mı_?

son olarak 1200-1250 tl fiyat aralığında bu notebooktan daha performanslı başka bir ürün varsa tavsiyeleriniz( Kullanacağım programlar; autocad,3dmax,solid-oyun oynamıyorum ama arada pes serisini oynarım, ekran olarak led olursa iyi olur.

arkadaslar deneyimli, tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum. vereceğiniz yorumlar benim için çok önemli şimdiden vereceğiniz yorumlar için tşk ediyorum...

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_29682_PACKARD_BELL_TJ75-F2475-JN-202TK__Core_i3-330M__4GB__320GB__HD5650-1GB__15_6inc__Linux.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hharunn -- 6 Eylül 2010; 20:23:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    packard bell recovery tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.