Bildirim
notebooka ram alsam performans artışı olurmu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
şu an 3gb ve 4 gb yapıcaksın yani 1gb için değmez. tabi laptop'ta ne tür uygulamalar açtığını bilmiyorum. ayrıca 4 gb yapınca bi'de sistem kurmak için uğraşacaksın herşeyi sıfırdan 64 bit kurmak için uğraşacan. ben uğraşmam bile. tavsiyem; "değmez" -
quote:
Orijinalden alıntı: exa.baronet
şu an 3gb ve 4 gb yapıcaksın yani 1gb için değmez. tabi laptop'ta ne tür uygulamalar açtığını bilmiyorum. ayrıca 4 gb yapınca bi'de sistem kurmak için uğraşacaksın herşeyi sıfırdan 64 bit kurmak için uğraşacan. ben uğraşmam bile. tavsiyem; "değmez"
tavsiyeniz için teşekkür ederim,3gb zaten bana yetiyo,ama sanyo marka filen hiç duymadıım ramler,baktım kaliteli ddr3 ramlerde çok ucuzlamış,hani daha hızlı işlem yaparsa diye sormak istedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X