Şimdi Ara

NOTEBOOKTA ASUS UÇMUŞ! 17.1'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar 17" notebooklara bakıyordum. Packard Bell, MSI, FS gibi markalara bakarken asus'un nie yok diyordum. Asus'un da 17 inch laptopları piyasaya çıkıyor. Hatta 17.1" ekranları donanım ise gayet yerinde. Fiyat henüz belli değil ama çok uçuk olmaz umarım.
    http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-315

• Harika bir ürün ama fiyatı çok pahalı olacaktır tahminimce.. Çözünürlük ne durumda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komorie

Harika bir ürün ama fiyatı çok pahalı olacaktır tahminimce.. Çözünürlük ne durumda acaba?
    Galiba geçen gün burda geçen haberi okumadınız.. 20 inç fLndı makine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Hangi haber?? Link verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Alıntıları Göster
    O haberi okudum. Ama 20.1" artık çok uçmuş..Ayrıca türkiyede de yok.17.1" daha kullanılabilir ve ulaşılabilir bir boyut diye düşünüyorum. Sıradan kullanıcılara hitap eden çok iyi bir makine olduğu için paylaşmak istedim. Saygılar
    quote:

• quote:

Harika bir ürün ama fiyatı çok pahalı olacaktır tahminimce.. Çözünürlük ne durumda acaba?
    Çözünürlük hakkında şu yorumu yapabiliriz wxga dediğine göre süper bi çözünürlük yok, WSXGA ua da WUXGA olsaydı 17.1"'in standardından daha yüksek çözünürlüklere çıkabileceğini anlardık.

quote:

Orjinalden alıntı: komorie

• quote:

Orijinalden alıntı: catasthrope

Çözünürlük hakkında şu yorumu yapabiliriz wxga dediğine göre süper bi çözünürlük yok, WSXGA ua da WUXGA olsaydı 17.1"'in standardından daha yüksek çözünürlüklere çıkabileceğini anlardık.

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hatırlatmakta fayda görüyorum İstanbul Yedi tepe
    Yokuşlarda 17inç bilmiyorum artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 2 Mayıs 2006; 11:08:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: preputium64

Alıntıları Göster
    Haklısın, ama 17.1"'i ben az taşıyacağım için istiyorum. Çok sık taşımam ama, taşımam gerekirse de çantasına koyar oflaya poflaya taşırım. Ayrıca ağırlıüı da 3.3 mü 3.1 kilo muydu neydi. Benim şimdiki 15.4 bile 2.85...Aşırı abartı da değil sanki?
    quote:

Orjinalden alıntı: preputium64

• quote:

Haklısın, ama 17.1"'i ben az taşıyacağım için istiyorum. Çok sık taşımam ama, taşımam gerekirse de çantasına koyar oflaya poflaya taşırım. Ayrıca ağırlıüı da 3.3 mü 3.1 kilo muydu neydi. Benim şimdiki 15.4 bile 2.85...Aşırı abartı da değil sanki?
    quote:

Orjinalden alıntı: preputium64

Alıntıları Göster
    3.3 Kg. haklısın zevk meselesi gülü seven dikenine katlanıyor. acer 2423 ie benimki arasına 300-400 gram fark var ama taşırken cidden o gramlar seni bezdiriyor. bide aseuarlar falan of yane Alet güzel alet fiyatta o kadar güzel olur gibi geldi bana. neyse dedğim gibi gül ve diken

• quote:

Orijinalden alıntı: preputium64

3.3 Kg. haklısın zevk meselesi gülü seven dikenine katlanıyor. acer 2423 ie benimki arasına 300-400 gram fark var ama taşırken cidden o gramlar seni bezdiriyor. bide aseuarlar falan of yane Alet güzel alet fiyatta o kadar güzel olur gibi geldi bana. neyse dedğim gibi gül ve diken

Alıntıları Göster
    çözünülüğü 1680*1050 olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

çözünülüğü 1680*1050 olması lazım

Alıntıları Göster
    bogazici aletin fiyatına sorunuz yazmış...Sordum bende mail attım ama hala cevap yok...Biraz dudak uçuklatıcı bi fiyat bekliyorum bende..Yanıt gelirse hemen yazacağım
  • quote:

bogazici aletin fiyatına sorunuz yazmış...Sordum bende mail attım ama hala cevap yok...Biraz dudak uçuklatıcı bi fiyat bekliyorum bende..Yanıt gelirse hemen yazacağım

Alıntıları Göster
    Bu cihazın en büyük özelliği Türkiyedeki bilinen tek T2600 olması onun dışında o kadarda ağır değil.
    t2400 lü modeli 4kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolgezer80

Bu cihazın en büyük özelliği Türkiyedeki bilinen tek T2600 olması onun dışında o kadarda ağır değil.
    t2400 lü modeli 4kg

Alıntıları Göster
    Bu notebook'un fiyatı 2700-3000 dolar + kdv civarında bekleniyormuş...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_6747456/mpage_1/key_acer%252Chd%252Ddvd//tm.htm#6759473

• quote:

Orijinalden alıntı: dig

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_6747456/mpage_1/key_acer%252Chd%252Ddvd//tm.htm#6759473

Alıntıları Göster
    güzel makina ama taşımaya bir de adam lazım 3,3 kg :) eksi yöü ama özellik bakımından bakarsan artı yönleri fazla tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: pErFeCt1

güzel makina ama taşımaya bir de adam lazım 3,3 kg :) eksi yöü ama özellik bakımından bakarsan artı yönleri fazla tabiki

Alıntıları Göster
    Bence yetersiz bir urun display WUXGA olmalıydı (1920 x 1200 çözünürlük)... Ne yapacağım o kadar çözünürlüğü diyebilirsiniz ama 17" laptop alınıyorsa bu şart bence.
  • quote:

Bence yetersiz bir urun display WUXGA olmalıydı (1920 x 1200 çözünürlük)... Ne yapacağım o kadar çözünürlüğü diyebilirsiniz ama 17" laptop alınıyorsa bu şart bence.

Alıntıları Göster
    ne zaman gelir bu türkiye ye 20.1 inçlik???
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkarakaya

ne zaman gelir bu türkiye ye 20.1 inçlik???

Alıntıları Göster
    fiyatını ne kadar olacak merakla bekliyorum ama yine de cok cok güzel bir dizüstü herhalde su anda piyasada bulunabilecek en iyi konfigurasyona sahip dizüstü diyebiliriz boyle iddialı modellerin buraya gelmesi şu anda satılan modellerin fiyatını da etkileyecek dolayısıyla bu da bizim avantajımıza olacak mesela lg s1 satışa sunuldugu zaman 2499+kdv idi ama su anda 2222+kdv ye kadar bulunabiliyor umarım kısa zamanda yeni modellerin sayısı artar ve piyasa biraz daha rahatlar daha dogrusu biz rahatlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: daleque

fiyatını ne kadar olacak merakla bekliyorum ama yine de cok cok güzel bir dizüstü herhalde su anda piyasada bulunabilecek en iyi konfigurasyona sahip dizüstü diyebiliriz boyle iddialı modellerin buraya gelmesi şu anda satılan modellerin fiyatını da etkileyecek dolayısıyla bu da bizim avantajımıza olacak mesela lg s1 satışa sunuldugu zaman 2499+kdv idi ama su anda 2222+kdv ye kadar bulunabiliyor umarım kısa zamanda yeni modellerin sayısı artar ve piyasa biraz daha rahatlar daha dogrusu biz rahatlarız

Alıntıları Göster
    kafayımı yediniz kim taşıyacak o kadar şeyi desktop gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

kafayımı yediniz kim taşıyacak o kadar şeyi desktop gibi

Alıntıları Göster
    ben alıcam bu çift çekirdekli 2.16 lıktan ama fiyatı ne kadar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.