Oyun oynucam ve muzik dinlicem hp pavillion dv7 serisi gt230 m ekran kartlı modelleri veya hp pavillion dv8t 18 inc ekranlı modeli yine g230m ekran kartlı veya bundan baska daha iyi ekran kartlı model varmı önerebiliceginiz yurtdışından alınacaktır burda olması şart degil notebooklar
buradan bakarsak 230 m 4650 nin altında kalıyor..alıanabileck kart olmasını sebebi physx desteğindendir..
hd4650 yi tercih ederim...
işlemci olarak i7 ler şürhesiz lider konumda olacak, şimdilik...
diğer bileşenleri şöyle yapalım
imkanınız varsa kendi pcnizi toplayın forumda bu konuda başlık vardı sanırım..istediğiniz özellikte bütçenize göre pc topylayıp hp garantisi servisi ile elinize alabilirsiniz..
para dahilinde kendi ürününüzü oluşturmanızı tavsiye ederim...
buradan bakarsak 230 m 4650 nin altında kalıyor..alıanabileck kart olmasını sebebi physx desteğindendir..
imkanınız varsa kendi pcnizi toplayın forumda bu konuda başlık vardı sanırım..istediğiniz özellikte bütçenize göre pc topylayıp hp garantisi servisi ile elinize alabilirsiniz..
Kendi sistemimizi nasıl oluşturuyoruz ki peki ? HP olayını vs. kavrayamadım. Biraz daha açık olursan sevinirim...
Kendi sistemimizi nasıl oluşturuyoruz ki peki ? HP olayını vs. kavrayamadım. Biraz daha açık olursan sevinirim...
HPnin amerika sitesinde var bu durum ama link bulamadım... Bileşenleri kendin seçiyorsun ama fiyatı da ona göre oluyor...
Asus n61vn280bd oyun performansı çok iyi. Incelemeye değer derim
ben anlamadımki ram ve işlemci kasıyorlar ne için ram ve işlemci koyuyorlar bari erkran kartıda iyi koysunlarda oyun oynasın oyun dısında ne gerek kaldı ram işlemci kasmaya asusun bilgisayarlarında gaming modelleri var hiç degilse ekrankartları birazdaha iyi g240
Oyun için istiyorsan ve paran varsa bence Envy15'e bak tam performans canavarı bir HP.Bunun dışında Alienware'ler var onlara da bak istersen http://forum.donanimhaber.com/m_35254864/tm.htm
o fiyata masaustu sistem kurup oynanır orta derece oynatcak kadar bir laptop arıyorum sanırım 240m yeterli gelir
gt240m kullanıyorum. crysis shift gibi oyunları en üst seviye grafik ayarlarında oynuyorum..kaliteli bi kart. 4650 10sa 240m de 9.5tur yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme