Şimdi Ara

Notebookumun saati duruyor Lütfen yardım Presario V6420ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Notebookumu alalı 3 ay olmadı ama bugün saati durmaya başladı. windows üzerindeyken sürekli geri kalıyor kapalı iken duruyordu. biosa baktım biostaki saat saniyeleri falan hareketsiz sabit. sanırım biosda bir sorun oluştu ama anlam veremiyorum henüz 3 aylık makine. sizce sorun ne olabilir? böyle birşey için servise verip okadar beklemekte istemiyorum lütfen yardım. bide ben pilsiz kullanıyyordum arkadaş tavsiyesi üzerine masaüstü konumda kablo ile. pilin ömrü uzun olsun diye. onunla alakalı olabilirmi sorun? lütfen yardım..

• Arkadaşım pil kullanımıyla ilgili bir sorun olamaz !

Ama genede böyle bir durumun nasıl bir şeyden dolayı aks ettiği konusunda detaylı bir araştırmaya gircem !!! Şu zamana kadar hep bilgisayr problemleri üzerinde çalışıyorum bölesine ilginç bir problemide ilk kez duydum gerçekten .. !!

Sana tavsiyem Hp müşteri servisini ara ordan telefon yardımıyla teknik destek al !! Öle hemen bilgisyarı göndermek zorunda değilsin belki bios güncellemini isterler !!

telefon numaralarınıwww.hp.com.tr den alabilrsin !!

kolay gelsin !! Yanlız servisle görüştükten sonra bir sonuç alırsan haber verirsen sevinirim !!

Kolay gelsin !!!

• Aradım akşam 18 e kadar hizmet veriyolarmış. yardımcı olacaklarınıda sanmıyorum zaten. ya sorunum yazılımsalmı donanımsalmı onu bile anlayamadımki :( yardım edebilecek kimse yokmu yaa
  • donanımsal aramızda kalsın anakart seni terk etmiş ama güncel bios update olmazsa bios pilini değiştirmeyi deneyebilirsin her iki durumdada sonuç alma ihtimalin % 20
  • +1

bios pilini değiştirmeyi kesin dene bence..
  • bencede bios pilini değişirsem sorun düzelicek gibi ama makinanın vidalarını açarsam garanti dışı kalmazmı? daha 3 aylık makina yaa garanti dışı kalsın istemem :(
  • benimde dv6000 im saati durmaya başlamıştı 2 hafta sonra bir daha açılmamak üzere kapandı anakart sizlere ömür. Amerikadan aldığım için garantiside yokdu 300$ anakart ama akıllı bi elektronikciye verdim bilgisayar tamirinden anlayan biri anakartda bir entegrenin yandığını şipariz verildiğini söyledi, artık sabirsızlıkla pavilionumu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 20 Ocak 2008; 17:18:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı cihaz, aynı sorun... Kurumdaki arkadaşımızda da aynı cihazdan var ve aynı sorundan muzdarip. Eğer anakart sorunun göstergesiyse kötü. Bazı arkadaşlar bios pili demiş. Neresinde bulunur bu cihazların bios pili?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Aynı cihaz, aynı sorun... Kurumdaki arkadaşımızda da aynı cihazdan var ve aynı sorundan muzdarip. Eğer anakart sorunun göstergesiyse kötü. Bazı arkadaşlar bios pili demiş. Neresinde bulunur bu cihazların bios pili?

Ram lerin olduğu kapağı sök orda.
  • hpyi servise ver hemen ve para iadesi için geri saymaya başla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

hpyi servise ver hemen ve para iadesi için geri saymaya başla.

onlarda her önüne gelene para dağıtıyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

hpyi servise ver hemen ve para iadesi için geri saymaya başla.

Bugün itibari ile servise verdim. bende diğer birçok hp kurbanı gibi recovery yedeği almam konusunda uyarılmadığım için cihazı aldığımda farkında olmadan recoveryi sildim ve lisanssız xp kurmak zorunda kalmıştım neyse. Cihazı aldığım bimeks mağazasına götürdüğümde önce lisanssız xp kullandığım için garanti kapsamı dışındadır kem küm falan derken oradaki yetkili bende sorunun yazılımsal olmadığını. tamamen donanımsal bir arıza olduğunu izzah ettim ve yazılımsal bir sorun olmadığı için kabul etmek zorunda kaldı. para iadesi gerçekten mümkünmüdür acaba? gerçi öyle bir talebim olmadı ama hp ye garantiye cihazlarını verenlerin yazılarını okudukca korkmaya başladım yahu :( her veren sorunu çözülürken başka sorun ve arızalarla geri alıyomuş :(

• aynı soruna sahip iken bu konuda yazılanlarla yaptım. sizede faydası olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.