Bildirim
NOTEBOOOKK ALDIMMMMM :):):):):)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun -
güle gğle kullan kardeş -
hayırlı olsun.ilk izlenimleri biraz acıklayabilrimisin -
hayırlı olsun dostum. ne düşünüyorsun ilk izlenimler neler -
Arkadaşlr hepinize tşk ediorum bu dizüstü hakkında forumda baya bi şey okudum yoq işte performans düşk şu düşk bu düşk wala arkadşlr bn çok memnunum şu anda pes 6 ile cm 2007 yüklü we hiçde takılma feln olmadn çalışıo . normal olrk açıkknde hç bi srn yaşamadm allaha şükr kesinlikle tavsiye ederim :) -
hayırlı olsn kardeş,güle güle kullan -
KARDEŞ ALLAH RIZASI İÇİN CWP WER UNDERGROUND 2 - CARBON - VS. ÇALIŞIRMI Bİ DENE BİLEN WARSA SÖLESİN LÜTFN +REP -
Hayırlı olsun. -
hayırlı olsun kardeşim arızasız günlerde kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: hacko007
KARDEŞ ALLAH RIZASI İÇİN CWP WER UNDERGROUND 2 - CARBON - VS. ÇALIŞIRMI Bİ DENE BİLEN WARSA SÖLESİN LÜTFN +REP
undergrand 2 yi çalıştırır.ama carbonu çalıştırmaz çünkü oyun inteli desteklemiyor.ayrıca alan arkadaşa hayırlı olsun bide resimlerini çekip koyarsan süper olur
-
Hayırlısı olsun.... -
ilk laptop'un olması sebebiyle biz senden performans hakkında falan bilgi almayalım mumkunse-cunku kotu deseler doversin kaldı ki senin kotu demen mimkin degil(; -
ok yha yapmm yorum bu arada resimleride koycm -
biraz görsellik ekleyelim di mi...makina tamamen karizmatik ama oyunlar konusunda iyi olduğunu söyleyemem..oyun oynamayın düşünmeyin bu alette
-
fotolar cep telefonundan çekildiğinden biraz kötü çıktı
-
3.
-
güzel notebookmuş ama bana hitap etmio. oyun canavarı bi notebook alıcam ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X