|
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bataryası ile öne çıktığı iddia edilen cihazın bataryasının kendi kendine bitmesi bile en basit nedenlerden biri, daha farklı olumsuzluklar da var da bu mesaj uzar şimdi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arka kapağı söküldüğü halde batarya değişim yetkisi vermeyen CMF'yi mi diyorsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de Phone (2a) kullanıyordum. Pil kendi kendine beklediği yerde bitiyordu. Basit işlemlerde bile sıcaklık hızlı bir şekilde 40⁰ dolaylarına geliyordu. Yazılımda hatalar vardı, her ne kadar saf Android olsa dahi. Bi' daha kesinlikle tercih etmeyeceğim bir marka olarak mazide kaldı artık, zararına sattım ama en azından kurtuldum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla dediğin hiç bir sorun bende yok cihazım kırılana kadar kullanırım kırılırsa ne varsa nothing'de ondan devam ederim :) androidden nefret eden birisi olarak nothingde memnun kaldım sadece. |
hayatımda bu kadar ısınmayan bir telefona denk gelmedim. sadece NP2 kablosuz şarjdayken ve wifi üzerinden android autoya bağlı iken cok ısınıyordu. onun dışında kablo ile bağlayınca sıfır sıcaklık. |