Şimdi Ara

Nothing, Android 15 beta programını başlattı: İşte Nothing OS 3.0 ile gelecek yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing, Android 15 beta programını başlattı: İşte Nothing OS 3.0 ile gelecek yenilikler
    Nothing, Android 15 beta programını Nothing Phone (2a) modeliyle başlattı. Nothing OS 3.0 beta sürümü, Kasım ayında Nothing Phone (2) modeli, ardından Aralık’ta Nothing Phone (1), Nothing Phone (2a) Plus ve CMF Phone 1 modelleri için yayınlanacak.

Ayrıca Bkz.ChatGPT kullanan ilk kulaklık: Nothing Ear (a)!

Android 15 güncellemesiyle Nothing telefonlara gelecek yeni özellikler

Nothing, Android 15 beta programını başlattı: İşte Nothing OS 3.0 ile gelecek yenilikler
    Nothing Phone kullanıcılarının Android 15 beta güncellemesini indirebilmeleri için NOS 2.6 sürümünün yüklü olması ve APK dosyasını indirip yüklemeleri gerekiyor. Ardından Ayarlar - Sistem - Beta Sürüme Güncelle menüsü altında yeni beta sürüm görünüyor. Peki, güncelleme neler getiriyor?

• Yeni kilit ekranı özelleştirme sayfası (Kilit ekranına uzun basarak erişme)

• Geliştirilmiş saat yüzleri

• Kilit ekranına daha fazla widget yerleştirilmesine olanak tanıyan genişletilmiş widget alanı

• Uygulamaları otomatik olarak klasörlere ayıran yapay zeka destekli uygulama çekmecesi

• Favori uygulamaları uygulama çekmecesine sabitleme

• Yeniden tasarlanan Hızlı Ayarlar menüsü

• Daha hızlı kamera başlatma

• Portre efektleri optimize edildi

• Düşük ışıklı ortamlarda kamera performansı artırıldı

• Açılır ekran görünümü iyileştirildi

• Cihazdaki uygulamaları ve verileri silmeden otomatik boş alan açma

• Daha güvenli ekran kaydı için ekranın bir bölümünü paylaşma

Android 15 tabanlı Nothing OS 3 beta sürümden geri dönmek için öncelikle buradan Nothing OS 2.6 sürümünü indirmek gerekiyor. Ardından Ayarlar - Sistem - Beta Sürüme Güncelle menüsü altında indirilen dosya içe aktarıldığında betadan normal sürüme geri dönüş işlemi başlıyor.

• Kısa sürede tarihin tozlu raflarına gidecek bir markanın çırpınışlarını izliyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kullanmasam iyi bir marka sanacağım, Allah bir daha denk düşürmesin...

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Merhaba 👋🏻 ben çok merak ediyorum bu telefonu, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Uzak durmak gerekirse fikir edinmek isterim, saygılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    o adamlar kendi alt markalari olan cmf 1.3 saatte 100k satış aldi hala almaya devam ediyor adamlar 2 3 kat satışları arttı bu ay nothing phone ve cmf çok klas telefonlar her sene aynı tasarimli telefonlardan iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

Bataryası ile öne çıktığı iddia edilen cihazın bataryasının kendi kendine bitmesi bile en basit nedenlerden biri, daha farklı olumsuzluklar da var da bu mesaj uzar şimdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirpi5234 K kullanıcısına yanıt

Arka kapağı söküldüğü halde batarya değişim yetkisi vermeyen CMF'yi mi diyorsun?

Ben np1 çıktıgından beri kullanıyorum ve aşırı memnunum :) önceki cihazım ip14pm

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Ben de Phone (2a) kullanıyordum. Pil kendi kendine beklediği yerde bitiyordu. Basit işlemlerde bile sıcaklık hızlı bir şekilde 40⁰ dolaylarına geliyordu. Yazılımda hatalar vardı, her ne kadar saf Android olsa dahi.

Bi' daha kesinlikle tercih etmeyeceğim bir marka olarak mazide kaldı artık, zararına sattım ama en azından kurtuldum.

valla dediğin hiç bir sorun bende yok cihazım kırılana kadar kullanırım kırılırsa ne varsa nothing'de ondan devam ederim :) androidden nefret eden birisi olarak nothingde memnun kaldım sadece.

• hayatımda bu kadar ısınmayan bir telefona denk gelmedim.

sadece NP2 kablosuz şarjdayken ve wifi üzerinden android autoya bağlı iken cok ısınıyordu. onun dışında kablo ile bağlayınca sıfır sıcaklık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.