Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: peocawe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
917
Cevap
26
Favori
38.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam kamerası nasıl memnun musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum hocam. Redmi note 9'dan geçtim, fark baya fazla.

• baydemotr B kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler.

• temhemrime kullanıcısına yanıt

Garantisiz cihaza 14 çok bence biraz daha koyup nothing phone 2 alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçem 10k bu cihaza karar verdim ve şuan çoğu satıcıda yok. 14kya filan asla çıkamam zaten. Ahmet mardine gelecekmiş onu bekleyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar. Trendyolda 17400 ₺ ye var ve ben sipariş ettim. Daha önce Galaxy s22 kullandım, şarjından memnun olmadığım için bu telefonu tercih ettim. Umarım memnun kalırım.

• Selam NP1 mi önerirsiniz NP2 mi?  yaptığım bisiklet sürerken ara rara fot ve video çekmek. Birde kafamı karıştıran Red magic 8s pro var.

• alfaturk A kullanıcısına yanıt
    Eğer durumunuz varsa tabiki de np2. Ama çok para harcamak istemiyorsanız np1 de bahsettiğiniz işleri rahatça yapabilecek bir cihaz.

• Nothing Phone (1) [ANA KONU]
    Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Ana kamera efekt yok

• Örnek fotoğraflar.

Nothing Phone (1) [ANA KONU] Nothing Phone (1) [ANA KONU] Nothing Phone (1) [ANA KONU] Nothing Phone (1) [ANA KONU]

• Arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları tek seferde nasıl kapatabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

• sabirenator kullanıcısına yanıt
    Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Uygulamaları sağa sürükleyince görünüyor tümünü temizle butonu. Kapatmaya gerek yok aslında 8 GB ram var sonuçta

• Arkadaşlar, Nothing OS 2.0 güncellemesi ile gelen bazı özellikler işlevsel olsa da uygulamaların çalışması konusunda bir takım kararsızlıklar yaşıyorum. Sizde de bu tarz sorunlar oldu mu hiç?

Örnek verecek olursak; Google Translate , bu uygulamaya çeviri yapmak için kelimeyi yazdığınızda alttaki sütunda çevirisi çıkmıyor, uygulama takılıyor.

Hepsiburada , uygulama açılış ekranında kalıyor.

Düzelmesi için neler yaptım? ; Uygulamaların ön bellek ve verilerini sildim, uygulamaları kaldırıp yükledim ama maalesef bir düzelme olmadı.

İlkinde açılsa da ikincisinde uygulama mutlaka tepkisiz hale geliyor.

Bir de apk ve uygulama yükleme süreleri gereksiz derecede uzadı, mesela küçük bir uygulama kuruyorsunuz. Normalde 10 sn içerisinde bitmesi gerekirken yükleme saniyeler boyu sürebiliyor. Yükleme ekranı takılı kalabiliyor.

Bu tarz sorun yaşayan ve çözümünü bulan arkadaşlarım var ise yardımlarını rica ediyorum.

• ConroeMAC kullanıcısına yanıt

Ben bazen WhatsApp da fotoğraf çekerken denklaşöre basınca çok uzun süre bekletiyor onun dışında hiçbir uygulama da sorun yaşamadım.

Translate ve Hepsiburada da yaşadığınız sorunlar bende yok fabrika ayarlarına döndürüp temiz kurulum yaparsanız düzelebilir belki

Evet, kuvvetle muhtemel düzelir diye düşünüyorum, ama çok fazla ayar ve veri olduğu için bu bana büyük eziyet geliyor. Malum, bankalar vs... Whatsapp sorunu bende de vardı 1.5.X de bir tık düzelmişti. Bu versiyon ile beraber tekrar geri geldi. umarım bir sonraki güncellemede düzelir.

Cevabınız için teşekkürler.

• çok güzel telefon.

• AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 173,12TL | Hiçbir şey için İmak hidrojel Film telefon 1 bir ön arka arka yumuşak şeffaf ekran Guard koruyucu oleofobik
    https://www.aliexpress.com/item/1005004661237062.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60394623733&aff_fcid=96ce69047f1645469786101bb8438e8c-1696421230045-01497-_EwTfsH5&tt=MG&aff_fsk=_EwTfsH5&aff_platform=default&sk=_EwTfsH5&aff_trace_key=96ce69047f1645469786101bb8438e8c-1696421230045-01497-_EwTfsH5&shareId=60394623733&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=112d3b9d7a4f4bbe9c9207e1384147bb&afSmartRedirect=y bu ürünü aldim arka koruyucu film önde ise cam koruyucu birde lens koruyucu işlem tamam 👍 kılıf olmadan kullanıyorum 😉 araçta kablosuz şarj için kılıf kalın geliyor.

• ksk_shadow kullanıcısına yanıt
    Kendimce çok basit ve maaliyetsiz bir şekilde hallettim hocam. :) şeffaf asetat kağıdını alıp telefonun arkasına göte kestim yapıştırdım. Şuanda gayet memnunum. :) teşekkürler.

tasarımcılar boş durmuyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.