< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (12. sayfa)

-
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi menüde acaba bulamadım
Hocam nothing os 2.0 sürümünde geldi bu özellik. Ben hiç ihtiyaç duymadığım için kullanmadım dolayısıyla nerede bilmiyorum. Fakat apk ile kurarken belki soruyordur cihaz ancak emin değilim
Ayarlar - uygulamalar - klonlanan uygulamalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, telefonda sürüm düşürmeyi deneyen oldu mu? Ben Xda'da biraz araştırdım ama düzgün bir anlatım bulamadım, olay arap saçına dönmüş ya da benim ingilizce yetmiyor. Nothing OS 2.0'dan 1.5.4 ya da 1.5.6'ya düşmek mümkün müdür? deneyeniniz var mı ?
-
Neden sürüm düşürmek istiyorsunuz?
Android 13 daha kararlı çalışıyor ve pil tüketimi daha iyi/az. Uzun vadede gördüğüm birkaç problem daha var;
Ekran yenileme hızının düzgün çalışmaması,
Boşta batarya tüketimi
Bazı uygulamaların Mobilde calışmaması / açılmaması/çalışırken çökmesi . Uygulama önbelleği depolama alanı, dalvik/art temizlendi ama bir faydası olmadı.
İşletim sisteminin bir süre sonra şişmesi, ram optimizasyonu yetersiz.
Tabi bunlar benim farkettiğim, belkide yanıldığım sorunlar, bir çok durumda bu sorunlar diğer kullanıcılarda olmayabilir.
Havadan nem kapıyorsun da diyebilirsiniz içinizden, lakin OS 2.0'ın ya biraz daha düzeltilmesi lazım.
1.1.X. ve 1.5.X çok sık güncelleme alırken, OS 2.0'da henüz bir düzeltme güncellemesi yayınlanmadı. OS 2.0'ın da bu sorunlarla ilgili acil düzeltmeye ihtiyacı var bence.
İos kullanmayı uzun zaman önce bıraktım, Android'de de hep temkinliyimdir, kolay kolay güncelleme almam, hele ki geri dönüşü yoksa. Ama bu cihazda böyle bir hataya düştüm açıkçası...
-
Bu tür şeyler çok takıntılıysanız dikkat çeker. Ben mesela hiç boşta ram miktarına bakmam. Sistemin bildiği vardır derim.
Paranoyak değilim, biraz detaycı olabilirim. Mazeret yazımdan çıkarılacak sonuç şuydu aslında; Şarjı iyi giden ve olabildiğince düzgün çalışan bir telefon... Bir de hadi diğer mazeretleri geçtim, çöken uygulamanın takıntı ile alakası nedir anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConroeMAC -- 12 Ekim 2023; 20:9:24 > -
Zaten şarjı iyi gidiyor. Bir gün çok rahat. Çokta düzgün çalışıyor. Olabilecek en iyi yazılım var.
Fabrika ayarlarını döndürmeyi denediniz mi?
Bir tek onu denemedim hocam, cihazı sıfırlamak ve tekrar kurmak çok zor geliyor açıkçası. Ama haklısınız her güncellemeden sonra sıfırlanırsa daha güzel çalışıyor. Özellikle majör güncellemelerde.
Arkadaşlar mobil veri kullanırken cihazın sadece 3g kullanmasını istiyorum fakat bir türlü nasıl kapatacağımı bulamadım. 5g açma kapatma ayarı var ancak 4gyi açma kapatma ayarını bir türlü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Nothing os 2.0 ile 3g ye geçme özelliğini kaldırmışlar sanırım önceden var olduğuna eminim.
arkadaşlar, memnun olduğunuz ve önerebileceğiniz şeffaf kılıf vrsa paylaşır mısınız?
-
Kılıf zor bulunuyor. Hepsiburada yurtdışı bölümünde var. 1 haftaya geliyor.
Bugün güncelleme gelmiş, 2.0.4 sürümü. Benim cihaza daha güncelleme düşmedi. Aranızda güncellemeyi alan var mı?
Bana da düşmemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X