Nothing Phone (1) [ANA KONU] (14. sayfa)

-
-
Evet, bende de bluetooth sürekli açık ve saat, kulaklık aktif kullanıyorum. Bendeki şebeke kopma olayı bölgesel olarak değişiyor sanayi bölgesi olduğu için bazı alanlarda çekmeyebiliyor.
Sinyal kesildiği zaman toparlaması zor oluyor. Ya da sizinki gibi sinyal varken bile durduk yere ünlem işareti gelip, mobil veri ve şebeke gidebiliyor.
Ben, kendi kendine düzelmesini beklemek istemediğim zaman bluetooth yerine uçak modunu kapatıp açıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConroeMAC -- 2 Kasım 2023; 16:47:58 > -
Saatten dolayı olabilir. Wifi çipi ve Bluetooth çipi ile ilgili sorun olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bluetooth ve wi-fi tek çip oluyor genelde bu tarz cihazlarda. Güncelleme log'larına bakarsanız sürekli bir wi-fi hotspot düzeltmesi yapılıyor. Bende bilgisayar biraz da eski olduğu için mi bilinmez ama bu telefonda hotspot kopuyor belirli aralıklarla. Yine kapatıp açmadan da bağlanmıyor bilgisayarım.
-
Demek ki normal bir durum. Yapacak bir şey yok. Kutudan ilk çıkardığım sürümde arada bir reset atıyordu. Demek ki zamanla düzelecek.
Öncesinde Oneplus 9 Pro ve onun öncesinde de uzun süre Mi 10T kullanmış biri olarak, şu yaşadıklarımız aslında hiç normal değil ama... Sanırım güncelleme ile düzelmesini beklemekten başka çare de yok. Şükür ki firmanın 2 modeli var da güncellemeler hızlı geliyor... Bakalım Android 14'de başımıza neler gelecek...
-
Benim telefon da Bluetooth ile saate bağlı hiç hat kopma sorunu yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar yurt dışı bir cihaz buldum IMEI atılmış çift hatta da yazılım ile yurt dışı kullanan varmı nasıl oluyor alınır mı yardımcı olur musunuz
Sıfırlanınca felan imei gidiyor mu
Hayır bu cihazda imei gitmiyor merak etmeyin
Selamlar. IMEI degistirmek için cihazı yedeklemek istiyorum ama nasıl yedekleyecegiz? Twrp var mı bilmiyorum ya da sizin bildiğiniz program falan var mı verilerle birlikte yedekleyecek ?
Nothing Phone 1 14.999 a indi , efsane fiyat
Nothing Phone 1 8 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
ben 2 tane aldim.
-
Çok iyi fiyat haziran ayında almıştım bu fiyata
-
Güzel dokunuşlar geliyor 2.5 ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ne koyu ekran sevgisi anlamadım.
Cihazda güncel herhangi bir sorun var mı? Şebeke, ekran gibi kronik problem mevcut mu? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
-
Yukarıda bir kaç arkadaş şebeke kopma sorunundan bahsetti ama ben hiç yaşamadım. Donanımsal olarak bir sorunu yok bilinen
-
Kayıt durumundan dolayı S21 FE'den geçeceğim ve attan inip eşeğe durumu olur diye korkuyorum açıkçası. En azından ekran parlaklığı ve yazılım olarak tatmi etse yeterli aslında.
Ekran parlaklığını bilemem hocam da yazılımda herhangi bir sorun yok. Gün içinde güneş altında ekranı görebiliyorsunuz ama öyle aman aman bir parlaklığı da yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X