Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
26
Favori
40.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• GhosTeS G kullanıcısına yanıt
    Nothing Phone (1) [ANA KONU] bu şekilde hocam. Ekranı her zaman 120hz kullanıyorum. Ben pil performansından çok memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben kardesime ve esine 2 tane nothing 1 aldim 14999 a indiginde. N11 den.

bugun yarin teslim edilir.

Telefonu teknosada da inceledim bence bu fiyata alinacak en iyi telefon budur.

Note 12 pro 4g li bir telefon ve ana kameraya yuklenmisler. genis acida bisi yok ayrica kasasi cok ucuz.

samsung a54 ve s21fe ise yine basit ve ucuz gozukuyor. bu telefonun metal cerceve ve cam kasasi bir de stok android havasndaki yazilimi ciddi hizli yapmis cihazi.

• Oneplus 9 kullanıyorum. Nothing Phone 1'e geçilir mi?

• oneplus 9 ve 9 pro kullanmıştım kısa süreler. oneplus 9'a göre artıları çerçevesinin alüminyum olması ve pil performansı bana göre. bunlar dışında geçmeye değmez bence ama değişiklik arayanlardansanız kullanması zevkli bir telefon nothing.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

nothingin tek farkli tarafi kasasi materyali oneplus9 dan daha iyi onun disinda gecmeye degecek bir ozellik yok. oneplus 9 gayet iyi telefon. neden degismeyi dusunuyorsunuz?

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Telefondan sıkıldım ve yaz aylarında çok ısınıyor. En basitinden Instagram da dolaşıyorsun telefon yanıyor. Nothing'in işlemci performansı düşük olsa da pek ısınmaz sanırım.

valla Nothing 2 kullaniyorum ben isinmayla alakali bir olay hic yasamadim. kilifsiz kullaniyorum efsane kaliteli bir hissi var.

Ama nothing 1 in kasa tasarim inceligi daha guzel. biradere ve esine aldim. cok havali bir telefon ve isinmayla alakali sikayeti gelmedi. bir de 778G+ islemci cok az modelde var ve yorumlari baya guzel. Bence sıkılmazsınız. Hic gormediyseniz teknosalarda satiliyor bir bakin sizdeki teknosada canlisi var mi?

Ben biradere 1 hafta once 14999 a almistim N11 den. 2 gunlugune bu fiyati yapmisti.

sanirim su anda en ucuz trendyol 16499

Var sanırım gidip bakacağım. Oneplus'ı satmam gerek öncesinde 😅

ben bu islemci hikayesinin pesinden kosmanin artik anlamsiz olduguna karar verdim. artik telefonda inanilmaz agir islemler yapmiyorum. bana guzel bir tasarim ve yeterli bir islemci yeterli. Nothing 2 de en sevmedigim sey ekran buyuklugu. 6incten buyuk bir telefonu kullanmak bana eziyet geliyor.

Nothing 3 de eger cift boyut cikar ise ufagini alirim. Bu isi Apple cok iyi yapiyor. ayni telefon biri buyuk biri kucuk. Samsung ise Ultraya koydugu ozelligi ufaga koymuyor.

Bende aynı şekilde. Telefon günlük kullanımda sıkıntı çıkarmasın yeterli, arada sırada da tek tük oyun oynarım onu da kaldırır zaten.

One plus 9 dan ancak nothing phone 2 ye geçilir. Nothing phone 1 gereksiz olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım 38, bırakın akıllı telefonu ülkeye ilk gelen tuşlu telefonlardan bu yana telefon kullanıyorum ve akıllı cihazların başlamasıyla tepe modellerden yığınla kullandım ve geldiğimiz noktada kesinlikle tepe seviye cihaz almayı mantıklı bulmuyorum. Bugün UFS depolaması olan 6GB ram ve 300k civarı antutu puanı alan herhangi bir işlemcili cihaz işlerimizi fazlasıyla görüyor diye düşünüyorum.

Ben hakikaten bu kafayı anlamıyorum. Bakıyorum çoğu kişi günlük sosyal medya vb. kullanım için şaçma sapan sırf işlemcisi iyi diye Xiaomi, redmi gibi arayüzü rezalet telefonlar alıyorlar. Benim için işlemci belli bir standartı sağlasın yeter, arayüz deneyimi çok daha önemli.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Fiyatı iki katı hocam. Oneplus'ı satıp maks 10 bin tl ye alacağım yine.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Ornegin honor x9a,samsung m34,tecno camon 20pro 5g

• Merhaba cümleten.

Siz kullanıcılara bir sorum var. Bu cihazı hala alırım diyormusunuz ?

3 Cihaz arasında sıkıştım kaldım...

Nothing Phone 1, Tecno Phantom x2, vivo v29.

İçlerinde en etkileyici Nothing oldu. Fakat ekranı beklediğim parlaklıkta değil.

Ama çok çok dengeli bir görünümü var. Fiziki tasarımı tam beklediğim ve istediğim gibi.

Düz, kaviz yok ve aliminyum. Fikirlerinizi bekliyorum.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığı çok yüksek değil doğru fakat görmenize de engel olmuyor. Ben güneş altında da ekrandaki yazıları vs okuyabiliyorum. Telefonun havası hissiyatı bambaşka. Sanki amiral gemisi hissiyatı veriyor tasarımı. Ben hâlâ severek kullanıyorum

• baydemotr B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

tecno phantom x2 de isinma sorunu varmis deniliyor...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.