Bu gün incelediğimde kamerayı kurcalarken kasanın ılıktan bir tık fazla olduğunu sezinledim. Bu ısı tırmanır günlük kullanımda evet. |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (16. sayfa)

-
-
Parlaklık normalden biraz düşük ama günlük kullanıma engel değil. Tecno gibi markalardan uzak durun derim ancak Vivo V29 gördüm fena değildi.
Nothing yine aralarında en iyisi bence. Kenarlarının kavis yerine köşegen olması biraz daha kalın hissiyatı yaratıyor açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende bu tip cihazları seviyorum. Ekran edge olmamalı bana. Vivo bu yüzden biraz eledim gibi. Aklım da kalıyor. Tecno tamamen bitirdim.
Vivo da ekran koruma standartı yok deniyor. Fakat bir çok düşme testi de yapmışlar. Kafam karışık.
-
Arkadaşlar mat ekran koruyucu kullanıp link verebilecek var mı
Bir de kafama takılan bir husus var.
50mp seçili olarak zoom yapmadan 10 m uzaktaki bir nesneyi odaklayarak çekip, çektiğim fotoğrafa baktığımda hatrısayılır bir bulanıklık olduğu ve odak yaptığım yerin çok aşağısında daha yakın bir uzaklığı netlediğini gördüm.
Böyle bir durumda karşılaşan oldu mu ? İki ayrı mağazada denediğim nothing phone ler böyle idi.
-
2.0.4 yaziliminda mi bu oluyor? eger magazada denediyseniz oradakiler 1.5 . yeni yazilimla kamerada cok degisiklik oldu. ben acikcasi cekimini begendim, keskin net , renkler guzel.
Cihaz kutudan cikinca 1.5 ile cikiyor. eger bir magazada yazilim guncelleme imkaniniz varsa guncelleyip oyle deneyin.
-
Telefonda çok fazla Google uygulamasi var gereksiz bunları silmeyi düşünüyorum sildikten sonra problem yaşayan oldumu Google asistanı,Google search vb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 yine en dusuk yapmis. 15999
Nothing Phone 1 8 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
-
pek cok google uygulamasi zaten indirilebiliyor tekrar. Eger silmene izin veriyor ise sildiginde problem yasamayacagin icin izin veriyordur. Eger sistemsel mecburiyet var ise zaten silmene izin vermez.
Ben google asistani android auto icin tutuyorum. bazen ihtiyac oluyor.
Google Search kullanma aliskanligim yok pek onu da ana sayfadan filan kaldirdim.
-
merhabalar öncelikle cihazı uzun süredir kullananlar alınırmı sizce birde şarjı ortalama kaç gün gider
-
Ben 4 aydir Nothing 2 kullaniyorum. Kardesime ablama ve kardesimin esine Nothing 1 aldim. hepsi cok memnun. bu fiyat segmentinde alinacak en keyifli telefeon diyebilirim.
Eger telefona bakis aciniz rakamlarin buyuklugu ile alakali ise bundan iyisi var mesela Honor 90 ama bu telefon kadar guzel farkli ve cekici degil.
Saf Android olmasi bence cok guzel. zaten biz androidin kendisi ile degil indirdigimiz uygulamalar ile hasir nesir oluyoruz.
Kamera kalitesi ise bence bu segmentte mukemmel. hele video gorusmede cidden cok net.
Daha once Samsung, Xiaomi kullandim uzun yillar. Nothing 2 den once de Iphone 14 Pro kullaniyordum.
Kisisel olarak ttek sevmedigim kismi telefonun buyuklugu. 6,77 inc boyut bana hep buyuk gelmistir. Iphone 14 Proyu da zaten kucuk oldugu icin almistim.
bu arada eger alacaksiniz n11 deki fiyat en dusuk fiyat. Orjinal kilifini da bu linkten alabilirsin Nothing Phone 1 Şeffaf Kılıf Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Bazi saticilar kilifi hediye ediyor ama onlarin fiyati yuksek.
-
teşekkür ederim
-
Ben silme izni verilmeyenleri adb komutuyla sileceğim bu şekilde pil ömrü uzuyor .
Nothing os 2.0.5 güncellemesini alan var mı?
Nasıl Dolby açılıyor bilen var mı? Telefonun hiçbir yerinde bulamadım seçeneği.
Otomatik galiba. Bende bilmiyorum.
bugün geldi
-
Daha bende yok bekliyorum bakalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X