Nothing 2 de 2.5 beta 2 guncellemesi kurulu bende. 2.0.4 te begenmedigim bir ekran goruntusu mevzusu vardi benim icin en onemli degisik o oldu. Baya kolaylastirdilar. |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (18. sayfa)

-
-
Bana da gelmiş hocam, sizinle aynı gruptayız belli ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka kayda değer bir değişiklik var mı? Widget, kullanım kolaylığı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6C069C74 -- 7 Aralık 2023; 11:52:29 >
Hocam kırpma mevzusunu kolaylaştırmışlar mı? Kırptığım görüntünün yanında tam ekran fotoğrafını ayrıca kaydediyor şuan. Can sıkıcı bir durum
Bu betada bazi widgetlar yok ama final versiyonda widgetlar olacakmis adim sayar gibi.
-
Ekran goruntusu olayinda ciddi degisiklik oldu.
-Aldigin ekran goruntusunde kirpma yaparsan sadece kirpilmis gorsel kayit oluyor.
-Ekran goruntusu alinca hemen paylas, sil, asagi dogru ekran kirpmayi uzat secenegi cikiyor hemen. Fotografa tiklayinca cok basitlesmis bir ekranda ufak degisiklik yapip paylasabiliyorsun. (Oncekinde, yani sizin kullandiginizda, alinan ekran goruntusune basinca paylasamiyordun. Kaydediyon fotoyu buluyon ve paylasiyordun. O degisti artik. Duzenleme ekraninda da paylasma var.)
-
Oo çok iyi olmuş. Teşekkürler
Hocam şimdi yükledim güncellemeyi fakat ekran görüntüsü almada herhangi bir değişiklik yok bende. Önceki ile aynı. Siz 2.0.4 sürümünden daha düşük bir sürüm kullanıyordunuz muhtemelen
bahsettigim guncelleme 2.5 te var. Nothing 2 de Beta verildi. indirebiliyorsun. Umarim resmi veriyonu cikinca resmiye gecebilirim.
Nothing 1 2.5 icin de beta calismasi basladi hatta 20 tane mi ne kullanici sectiler. Onlara Betayi verdiler test ediyorlar.
-
İphone 12’den nothing phone 1’e geçmeyi düşünüyorum. Telefonu çok kullanan biri değilim. Hele iş yerinde yasak olduğu için hiç elime alamıyorum. Akşamları da çoluk,çocuk derken öyle süs gibi yanımda gezdirdiğim bir alet oluyor. Tabi bankacılık işlemleri, sosyal medya az da olsa var. Whatsapp keza gün içinde az olsa da var.
Ancak haftasonları navigasyon,whatsapp, çeşitli gezi uygulamaları, kahvecilerin uygulamaları,ödeme aracı uygulamaları, benzin firmalarının mobil ödeleri derken yoğun sayılabilecek bir şekilde kullanım var.
Akşamları ise netflix ve YouTube izlerim. Ancak netflix hdr içeriği Nothing gösteremiyormuş. Widewine L1 var, ekran hdr ama netflix ve amazon prime videoda hdr içerikler gösterilmiyor denilmiş yabancı forumlarda.
Tasarımı hoşuma gitti. iPhone tasarımına benzediği için ve arka tasarımı farklı olduğu için beğendim açıkçası. 2’nün donanımı daha iyi olsa da benim donanım ile çok işim yok. 30 verdikten sonra gider s23 alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Telefonu almayı düşünüyorum kamera performansı, genel performansı nasıl tavsiye edermisiniz.
Kısa ve öz sormuşsunuz aynı şekilde cevap vereyim. Tavsiye ederim. Eğer oyunları ultra ayarlarda oynayım merakınız yoksa performansı da kamerası da pil ömrü de gayet iyi.
Trendyol'da cihaz 14500 liraya inmiş. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.
Evofone 45 watt şarj aleti satıyor telefon 33 watt destekliyor. 45 watt sıkıntı olmaz mı? Siz hangi şarj aletini kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefonun islemcisi 7 + gen 2 olmaliydi....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı olmaz fazla olması daha iyi adaptör daha az ısınır. Ben 20 wattlık bir adaptör kullanıyorum aliexpress den aldığım daha yüksek hıza ihtiyaç duymuyorum genelde gece uyurken şarj ettiğim için.
-
nothing phone 2a söylentileri var o büyük ihtimalle 7 serisinin güncel işlemcisi ile çıkar
-
Telefon Temmuz 2022 çıkışlı, işlemci ise Mart 2023 çıkışlı diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X