bu siteye bakilirsa 778G+ karsilasmanin kazanani oluyor 2 puan ile. 778G+ kotu bir islemci degil. |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (19. sayfa)

-
-
bu fiyata alacagin en iyi telefon. ben butun ailemi bu telefona gecirdim.
Kuzenim de Note 8 Pro dan bu telefona gecti ve baya mutlu.
-
Trendyol da nothing Phone 2 512 GB depolama 12 GB Ram versiyonu 26789 TL yanıyor şu an parası olan alsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yuh
nasi yah :D hahaah efsane fiyat
-
Anlık olarak güzel bir indirim yaptılar şu an bitmiş sanırım
Dün de np1 düşmüştü 14.500 e
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam birde bu siteden bakin
nanoreview.net
Snapdragon 778G Plus vs Snapdragon 7 Plus Gen 2: tests and benchmarkshttps://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-778g-plus-vs-qualcomm-snapdragon-7-plus-gen-2
Simdi benim verdigim linke baktim cok fazla veri girilmemis.
Bu verdiginiz linkte ozellikle render performansi baya iyi gozukuyor 7 gen 2 nin.
7 gen 2 17 ay daha guncel bir islemciymis.
Muhtemelen 2A (ya da adi her ne olacak ise) modelinde cok daha guclu bir islemci ile gelecektir.
-
2024 yili icin;
* 7 + gen 2
* 7 gen 3
* 8 gen 3
* Dimensty 9300
* dimensty 8300 ultra den asagi islemcili telefon alinmaz....
Np1'den Poco F5 e geçmiş biri olarak performanstan pilden vsvs gayet memnunum. Sadece arayüz ve tasarım olarak np1'i özlüyorum. Zaten bu cihazımı da ilana koydum, bakalım satarsam ne alırım bilmiyorum :)
778g+ yağ gibi akıyor çoğu oyunda da akıcı çalışıyor. Günlük kullanıcı bir anlamı yok daha iyi işlemcinin. Bilgisayarlar da i3 ile i7 arasındaki farkı günlük bir kullanıcı anlayamaz mesela aynı şey yavaş yavaş telefonlar içinde geçerli olmaya başladı. Normalde her aldığım telefonu snapdragon 8 serisinden almıştım bunu bildiğim için ilk defa 7 serisinden aldım pişman olmadım.
7 gen 2 ile 8 gen 3 arasında dağlar kadar fark var zaten neye göre bir sıralama yaptınız anlamadım
Yapim yilina gore bunlar 2023 islemcileri 778 plus ise 2021 yili
nanoreview.net
Qualcomm Snapdragon 778G Plus: specs and benchmarkshttps://nanoreview.net/en/soc/qualcomm-snapdragon-778g-plus
Ayrica islemci siralamalari
nanoreview.net
Smartphone Processors Ranking List [2023] - NanoReviewhttps://nanoreview.net/en/soc-list/rating
Nothing 2.5 yayinlandi ve yeni widget guncellemesi geldi. hayirli olsun.
-
Merhaba nothing phone 1 kullananlardan ekranda yeşil çizgi sorunuyla karşılaşan oldu mu?
direkt gonder servise. bazilarinda okumustum bu problemi.
-
Hiç görmedim böyle bir hata.
Yok hocam ben yeni telefon alacağım da bu sorunu yaşayanları gördüm o yüzden sordum. Yurtdışı alacağım için yeşil çizgi çıkarsa sıkıntı olur.
-
yurtdisi kac para? Su anda 8+128 15000 e satiliyor. belki kart bonnusu falan filan vardir. Pazaramada vardi sanki.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X