Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tuğra_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
982
Cevap
26
Favori
40.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sorun nedir hocam anlayamadım realme cihazınızın internet bağlantısı yok gibi görünüyor kontrol ettiniz mi?

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eski telefonumundan Google hesabımı, tüm verileri sıfırladım normalde yeni cihaza geçtiğim için eski cihazım gözükmemesi lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şerif can Ş kullanıcısına yanıt

benim de sistemde baya bir telefon gozukuyor. onlari google account management mi ne bir yer var oradan kaldiriyorduk sanki.

• 2.5 ile thermal throotling i tamamen çözmüşler ve performans artmış.
    Nothing Phone (1) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

gayet guzel sonuclar bunlar.

• Bugün sipariş verdim bakalım birkaç güne elime geçer. N11'den de orijinal kılıf aldım ama başka kılıf da öneren olursa memnun olurum. Bir de ilk kullanımda direkt son sürüme geçireyim mi? performans artmış yazılmış yukarıda.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

telefon güncellemeleri sırayla oluyor ve güncelledikçe türkçeleşiyor.ortalama 20 dakikanı alır.ama ondan sonrası süper telefon çok güzel

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

hangi saticidan aldiniz? eger Nothing Turkiye ise onlar hediye kilif gonderebiliyor bazen.

• Hala alınır mı bu cihaz sizce kaç android güncellemesi alacak belli mi?

• arslanrecep kullanıcısına yanıt

Android 13 var şu an 14 geliyor son versiyon güncellemesi olacak büyük ihtimalle.

• arslanrecep kullanıcısına yanıt
    Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Android 15'i alacak.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

haklısınız 2 yıl diye aklımda kalmış 15'i de alır o halde

• iPhone 11' den geçiş yaptım bu cihaza. Şimdilik güzel gidiyoruz. Tek sevmediğim nokta Whatsapp' ta emoji kullanmak istediğimde yukarı doğru kaymalar oluyor. O sinir bozucu. Gelecek yeni güncellemeler ile düzelirse tadından yenmez. Ana ekran widgetlerini ve temalarını çok beğendim. Nothing Phone (1) [ANA KONU]

• EniqmaticTr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. WhatsApp'ta bahsettiğiniz sorunu ben yaşamadım. Tüm güncellemeri yaptınız mı acaba?

• baydemotr B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Evet, tüm güncellemeleri yaptım. Whatsapp emoji eklemeye çalıştığımda bazen böyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Hocam ben de WhatsApp'ta zaman zaman sıkıntılar yaşadım fakat bu tarz bir arayüz hatası almadım. Bendeki sorun WhatsApp üzerinden kamerayı kullanmak istediğim zaman sorun yaşıyorum. WhatsApp'taki kamera düzgün çalışmıyor çoğu zaman. Onu da neredeyse hiç kullanmadığım için problem olmuyor. İsterseniz cihaz ayarlarından hata raporu gönderin bu sorunla ilgili.

• baydemotr B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, geri bildirim olayını hiç düşünmemiştim. Sorunu açıklayıp gönderdim bakalım. Düzeltecekler mi yoksa böyle devam mı edecek göreceğiz.

Bende karşılaşmadım böyle bir sorunla silip tekrar kurun bence

• Hızlı bir şekilde yanıt aldım. Türkçe olarak ilettim sorunu. Adamlar translate kullanarak çevirip ona göre geribildirim yollamışlar. Çok hoşuma gitti. Fakat ürettikleri çözümler zaten hepimizin bildiği ve uyguladığı şeyler. Ama ilgi ve alakaları hoşuma gitti. Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Nothing support'a e-mail mi gönderdiniz yoksa ayarlardaki geri bildirim kısmını mı kullandınız hocam? Hızlı şekilde Geri dönmeleri çok hoş gerçekten. En azından bir muhatap var karşımızda.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.