hahahah eyvallah. bir zamanlar aileme xiaomi aldırdım hep. şimdi herkes nothing e geçti. Xİaomi ilk kuruluş amacından çok uzaklaşmış bir marka. ha ama yalan yok diğer ürünleri çok iyidir. |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (50. sayfa)

-
-
Herkese merhabalar, yakın bir akrabama cihaz bakıyorum da maksimum limitim 12-13k.
Telefondan beklentimiz içerik tüketme ve bankacılık uygulamaları yönünde bizi üzmemesi ve uzun ömürlü olması. Bu fiyatlara alınır mı?
-
Merhabalar, Nothing Phone 1 doğru tercih olacaktır. Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi cihaz. Stabil, donmayan ve şarjı iyi giden bir telefon. Kullanacağı uygulamalardan da anlaşalacağı üzere telefon çokta yorumlayacak bu yüzden uzun ömürlü olacaktır. Kafanıza takılan sorular var ise yardımcı oluruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba herkese 128gb ile 256gb arasında herhangi bir fark var mı?
-
merhaba, bu telefonun sar değeri çok yüksek değil mi? sar değeri yüzünden telefonu almaktan çekiniyorum. 0.99 kafa/ 1.48 vücut gibi bir oran var.
-
sadece hafıza farkı var. paran neye yeterse onu al gitsin başka fark yok.
-
kullanıyorum hiç sorun yaşamadım açıkçası.
-
bu telefondan aldım ama kutuda üretim tarihi 2022 ekim gözüküyor.
en son ne zaman üretilmişti bu telefon acaba?
bir sorun yaşatır mı, iade etmeli miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 14 Mart 2025; 19:59:4 > -
Benim kutuda 2022 üretimi yazıyor hiç bir sorun olmaz 1 hafta 10 gün sonra pil kendine geliyor şimdiden hayırlı olsun.
Avrupa Birliği standartlarının altında bir değere sahipmiş hocam, yani bir sorun teşkil etmez
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-sar-degeri.414/
128 gb 12500 256 gb 13700 hepsiburadada. açıkçası bu telefonun oldukça stabil olacağını bu fiyatlara bir daha bu durumda telefon bulacağımı düşünmüyorum ama bir gaz lazım almak için tereddütteyim. bende samsung a73 vardı snapdragon 778 çok stabil ve akıcı bi telefon sanırım f/p olarak iyi olduğundan dolayı samsung üretimini durdurdu. nothing phone 1 özellikleri bakımından a73 ile çok benzer. fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var. yazdıklarımda yanlış veya eksik bir nokta var mı?
-
Hocam nothing yazılım olarak çok daha iyi. Samsung da gereksiz yüzlerce uygulama mevcut. Nothing stabil, hızlı ve şarjı çok iyi gidiyor. Fiyat olarakta mükemmel. Bu fiyatlarda premium hissiyatı veren başka telefon bulamazsınız. Bence deneyin ve farkı görün.
kutu içeriğinde şarj adaptörü yok sanırım. önerdiğiniz var mı ?
-
Pd şarj aleti Anker öneririm hocam.fiyatı yüksek geldiyse farklı da önerebilirim. Anker kalite olarak iyidir
https://nothingforum.com/konu/anker-323-pd-33w-sarj-cihazi-nothing-phone-uyumlu.2669/
fiyat olarak iyi diğerleri ile de çok fark yoktur sanırım arasında. ekran koruyucu hangi ürünü kullanıyorsunuz veya kullanıyor musunuz ?
-
Bunu kullanıyorum, daha önce Türkiye'de satılanlardan almıştım çok kötü çıktı. Sonra aşağıdaki aldım ve çok memnunum. Kendiniz takabiliyorsunuz kendi aparatı var kusursuz oturuyor.Dünyadaki en iyisi diyebilirim. Yurtdışından geliyor 1 haftada elinizde oluyor. Ve kesinlikle hakkını veriyor.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-en-iyi-ekran-koruyucu-ibywind-temperli-cam-deneyimi.791/
cevaplarınız önerileriniz için çok teşekkür ederim.
-
Ben teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun.🙏
quote:
Orijinalden alıntı: serkanky
Benim kutuda 2022 üretimi yazıyor hiç bir sorun olmaz 1 hafta 10 gün sonra pil kendine geliyor şimdiden hayırlı olsun.siz ne zaman aldınız? şarj edilmeden uzun süre beklemesi sorun olabilir deniyor da...
-
45 gündür kullanıyorum pil ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X