Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
26
Favori
41.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş

Direkt alın.. 4 aydır kullanıyorum, kusursuz/sade yazılım, piyasadaki en orijinal arayüzlerden biri nothing os, harika dokunmatik ve klavye yazma hassasiyeti, gayet kaliteli bir kasa ve kamera. illa senelerce güncel android sürümü olsun takıntınız yoksa, Türkiye'de daha iyi bir fiyat/performans telefonu olduğunu düşünmüyorum.

• Hepsiburada'dan spigen 45 watt şarj aleti ile beraber 14.000e aldım. Dünden beri kullanıyorum memnunum. 1 ay telefon araştırdıktan sonra Max 13-14 bine alabileceğim en iyi telefon olduğuna karar verdim

Spigen şarj aleti indirimde 399 TL almak isteyenler için. 33 watt olanıda var 359 tl

https://app.hb.biz/sodF1MAYeqth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Mart 2025; 10:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce Nothing Phone 1 aldım ve çok memnunum. Sadece şöyle bir sıkıntım var. Whatsapp üzerinden ön kamerayla video çektiğimde hd yapabiliyorum veya arka kamera ile hd fotoğraflar,videolar çekebiliyorum. Ancak ön kamerayla fotoğraf çektiğimde hd yüklememe izin vermiyor "Bu medya HD çözünürlükte değil" hatası alıyorum. Bu herkeste mi böyle yoksa bunun bi çözümü var mı?

Herkese iyi forumlar.

• osmoms O kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bende de aynı uyarıyı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.