< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (48. sayfa)

-
-
Telefonum 1 yıllık. İlk yazılımda kötüydü.
Şuan 6 saat aldım. Gayet iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler sizde şu oluyor mu ? Aldığımdan beri bu var.
Sadece Whatsapp da, emoji yollayayım dediğimde klavye satırı ekranın en üstüne çıkıyor. Neye bastığımı göremiyorum.
-
yazılım versiyonu kaçta? bu hata vardı ama şu anda bende gözükmüyor.
-
En güncel olmalı.
Nothing OS 3.0
-
-
Aslında aşağıdaki emoji' ye tıkladığımda olmuyor. Yazma satırı solundaki tuşa tıkladığımda oluyor. Gboard kullanıyorum. Ondan mı ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 4 Mart 2025; 11:33:51 > -
Çok acayip ya ben o tuşu denedim bende sorun olmadı. ilginç bir yazılımsal problem bu.
-
Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? Belki onla alakalıdır. Deneyeyim. Ben oldu bitti Gboard kullanıyorum. Aldığım günden beri bu problem var. :(
-
ben standart klavyeyi kullanıyorum özel bir klavye kullanmadım. ama durun bakalım ben bi forumlara bakayım
-
ben standart klavyeyi kullanıyorum özel bir klavye kullanmadım. ama durun bakalım ben bi forumlara bakayım
Keyboard Glitch when opening emoji bar - Nothing Community
buraya sordum.
Yalnız ağzımızı açmayalım hiç hem
en bankadan gelen bildirime bakın :D
-
Seninki G board değilmiş gibi geldi. Dil ve giriş menüsüne bir bakabilir misiniz?
-
WhatsApp kaynaklı bir sorun olma ihtimali çok yüksek. Ben de bir süredir sticker gönderemiyordum gruplarda, WhatsApp'ı güncelleyince düzeldi. Eğer güncel değilse güncellemeyi deneyin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bildirimin de denk gelmesi.
Nothing foruma, bizim grup aşkım ve arkadaş isimleri de gitmiş. Olsun
-
Whatsapp güncel hep var bu sorun. Muhtemelen Gboard kaynaklı gibi geliyor bana. Sizin kullandığınız klavye ne dir acaba?
-
Konuyu global'e taşıdığınız için teşekkürler.
-
-
Gboard sürümü bende farklı. Ona odaklayım dedim. Ama güncelleme çıkmadı playstore de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 4 Mart 2025; 12:7:2 > -
gboard aratarak gboardı bulup bakar mısın? bazzen güncelleme bekleyenlerde görünmüyor ama uygulamada görünüyor.
-
gboard aratarak da baktım. yok malesef.
Fakat, klavye açık değilken o simgeye tıkladığımda normal açılıyor. Klavye açıkken tıkladığımda hadise gerçekleşiyor.! Sizde de böyle mi?
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 4 Mart 2025; 12:24:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X