Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
26
Favori
41.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nubia z70 ultra aldım . NP 1 gibi eksantrik telefona devam yani , illa farkı olacağız yani 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam hard reset denediniz mi? Belki sorunlarınıza çözüm olur. Bahsettiğiniz sorunlar bende yok

• baydemotr B kullanıcısına yanıt

Çok denedim. Çözülmedi.

Ekran süresi bir anda geldi. Sizde şu oluyor mu? Fotoğraf çeker çekmez çektiğim fotoğrafa tıkladığımda açmıyor. Bir öncekini açıyor. 2 / 4 sn sonra açabiliyorum.

Fotoğraf işlediği için oluyor hocam maalesef.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Neyse ki kendime has olmadığına sevineyim mi? Yoksa işleme süresinin bu denli kasıntılı olmasına mı üzüleyim bilemedim.

Bende 2a var 3-4 saniye olmasa da yarım saniye bekletiyor. Pixel 9 pro da kullanıyorum aynı anlık bekleme onda da var hocam. Hdr kapatıp deneyin daha hızlı olacaktır

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Valla herşey kapalı. Aldığımdan beri böyle. Yazma bir geç oluyor belleğe.

• yeni kamera uygulaması geliyormuş, belki bu bekleme süresi azalır.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-3a-pro-kamera-uygulamasi-bastan-asagi-yenilendi-iste-yepyeni-arayuz-ve-ozellikler.3181/

Xiaomi vardı onda da bekliyordu.Arkaplanda çalışan yapay zeka modülleri çekilen fotoğrafları iyileştirmek için çalışıyor.

Eğer yapay zeka hiç işlemesin diyorsanız zerocam uygulamasını deneyebilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/zerocam-yapay-zekaya-meydan-okuyan-dogal-fotografcilik-deneyimi.2368/

• Honor 200 aldım ama hiç hoşuma gitmedi. Daha uygun olan nothing phone 1 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz. Kronik sorunları falan var mı

• sfg34 S kullanıcısına yanıt

hiç bir sorunu yok ama Honor 200 den kamerası biraz kötü olabilir. diğer türlü mutlu eder tasarımı yqaazılımı olsun

Teknoloji tamamen şans işi hocam.Kafanız rahat bir şekilde alın, bir şey çıktığı taktirde 1 hafta içinde evofone yardımcı oluyor. Diğer firmalar gibi süründürmüyor.

Bende 1 ay önce aldım çok memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tavsiye ederim.

• serkanky kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Teknovist T kullanıcısına yanıt

Zero caM paralı.

Start free trial diyemedim. Hattım üzerinden play store ile geçirebilirler.

Honor 200 mutlu etmediyse np1 daha da etmeyebilir.

NP1 kötü değil, ama ekranın kontrast oranını görünce honor'u ararsınız. Demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 3 Mart 2025; 14:26:43 >
    Aslında durum şöyle. Zamanında en ucuz 5g'li telefon Oneplus nord n10 almıştım. 3 senedir onu kullanıyorum. Honor 200 aldım ve birkaç gün kullandım. Özellikleri güzel olsa da Malzeme kalitesi ile tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Kısacası one plus'tan nothing phone geçmiş olacağım

• Malzeme de fark atar NP1. Honor 200 ucuz hissettirdiği doğru. Fakat ekran önemli ise honor çok çok iyi. NP kötü değil. Malesef kontrast düşük. Çok da değil de hassassanız dikkatinizi çeker. Bunun haricinde iyki geçtiğim bir cihaz dersiniz NP1 için. Ben, 14T yi satıp tekrar np1' e döndüm. Mutluyum.

Çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için.

Rica ederim.

hocam ne kadar ekran süreci alıyorsunuz? telefonu almayı düşünüyorum ama gsmarena'da okuduğum yorumlar fazlasıyla korkuttu, batarya hakkında çok olumsuz yorum var.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.