Bende nasıl açılırsa açılsın düzgün açılıyor. Klavyenin diller kısmına girerek İngilizce QWERTY Türkçe Q Türkçe QWERTY bunları ekler misiniz? |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (49. sayfa)

-
-
Hemen...
..
Edit;
İngilizce Q listede yok. Diğerleri ok. Değişen bir şey pek olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 4 Mart 2025; 12:37:4 > -
hmm
English Qwerty diye olabilir.
-
Hocam sorun klavye de değil sanırım. Yeni yeni idrak ediyorum. Cahilliğime verin. Swiftkey denedim. Onda da aynı. Hakket cahil hissettim kendimi. Benim işaretli olarak bastığım yer, whatsapp' a ait yer değil mi? Swift key de de aynısı orada duruyor o simge de oradan uyandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 4 Mart 2025; 12:41:15 > -
Siz deyince ben farklı uygulamalara baktım evet orası sadece whatsappta var. Whatsapp ile alakalı bir mevzu gibi geldi bana şimdi.
-
Hay Allah yaw. Telaş ettirdim sizi. kusura bakmayın.
-
estağfurullah sabah jimnasitği.
peki ama sorun hala çözülmedi galiba. benim whatsappta sizdeki sorun yok. bunu çözmek lazım.
-
Eyvallah. Whatsapp güncelleme varmış. Güncelledik. Çözülmedi. O kısım saçmalıyor. Acaba ekran ölçeklendirmesi ile alakalı mı ki diye simge boyutlarını küçülttüm. Aynı.
-
hay arkadaş çok ilginç bu olay ya. whatsapptan kurcalamak lazım. ya da yazı tipi boyutları mı büyük ama sanmam standart boyut gibi geldi bana.
-
Bana da ilginç geldi. Ama bu aldığım günden beri böyle. Cidden tuhaf. Kurcaladım baya whatsapp'ı . silip kaldırayım kurayım tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 4 Mart 2025; 12:49:7 > -
WhatsApp ve kullandığınız klavyenin önbellek ve verileri silip kaldırın, sonrasında playstore dan tekrar kurun sorun düzelecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum. Ama düzelmedi. :(
-
Telefonun kendi klavyesini kullanıyorum hocam. Hiç karşılaşmadım böyle bir sorunla. Umarım çözersiniz
Default klavyesi zaten Gboard. Aynı cihaz aynı yazılım. Enteresan valla :(
-
Çözdüm. Bu gereksiz zahmet için özür dilerim. Klavyeyi yeniden boyutlandırıp biraz küçültünce emojiler alt bölümde göründü.
-
Estağfurullah hocam forum bunun için var, çözmenize sevindim
Sevindim. hayırlı olsun :)
-
Cümleten tekrar teşekkürler.
-
Sistem güncellemesi geldi.
14T sayfasında dikkat edin. Fan boy çok orada :D Nothing' in gözünü seveyim. 1 senelik cihaz 6/7 saat süre veriyor. Ve bu, yazılımla düzeltilmiş hali. 628 den, ilk akıllı cihaz palm, sonra 5800 dan bada lı cihazlara kadar elimden gelip geçmeyen cihaz kalmadı. Ara ara mi de aldık. Bir halt olmaz o markadan. Son olarak 14T hatasını yaptık. Sattım, ve kurduldum. Yedekte satmaya kıyamadığım Nothing' e geri döndüm. Cihazın donanımı iyi, yazlımı berbat dememizi hazm edemediler orada. Dikkat edin size de yükselmesinler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X