< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (52. sayfa)

-
-
Şunu hatırlıyorum, General Mobile servis hizmeti veriyordu İstanbul Mecidiyeköyde bir avm içerisinde.
Oradaki alana iki tane masa koyup telefonlarını da tanıtıyordu.
Nothing Türkiye için bunu yapmak bu kadar mı zor...
En son Honor da Magic serisini sadece internet üzerinden satıyordu.
Buradaki tavır rahatsız ediyor, "biz telefonu getirdik alın kullanın işte ne bakıyorsunuz" der gibi.
Bir kez daha canım vatanımızda tüketici enayi yerine koyuluyor maalesef
-
Sahibindende aratınca birkaç telefoncunun ilânı çıkıyor, şansınızı deneyebilirsiniz.
-
HB
-
biz bundan bir sene kadar önce ismini vermeyeceğim bir mağazaya bir ürün teklif ettik. dedik zincir mağazaya girelim.
ürün grubumuz telefon değil o yuzden o kısmı bilmem ama aksesuar olarak marj beklentisi şu şekilde
giriş ücreti 300bin euro
mağaza başı masa kirası 35000 tl aylık (yaklaşık 6m2)
%30 kar marjı
3 ay vade (buradan da %12 ekleyin maliyete)
aylık pazarlama primi %2
hasar kayıp kaçak %1
canlı cihaz %50
Hesap ettikbizim ödediğim maliyetleri çıkartıp kara geçebilmemiz için ya ayda 300.000 ürün satacağız bir sene sonra ya da 10 sene boyunca para kazanmadan iş yapacağız.
dedik teşekkürler. böylece bitti bu girişim. internete yöneldik.
-
Biz de kendi üretimizim olan ürünleri online olarak satıyoruz.
Aynı şekilde bir mağazada da satabilir miyiz diye düşünüyorduk ki, yazdıklarınızdan satamayacağımızı anladık.
Olay telefondan nereye geldi :)
Yinede bir mağazada tanıtım yapmak yerine, daha uygun bir şekilde en azından büyük şehirlerde bir şeyler yapılabilirdi.
Kendi adıma söylüyorum, 4-5 yıl kullanacağım, saat takı vb. bir aksesuar gibi her an yanımda olacak bir cihaza karar vermek için bir gün harcayıp istanbul içinde uzakta olsa biryerlere gitmeyi göze alırdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: senaviBiz de kendi üretimizim olan ürünleri online olarak satıyoruz.
Aynı şekilde bir mağazada da satabilir miyiz diye düşünüyorduk ki, yazdıklarınızdan satamayacağımızı anladık.
Olay telefondan nereye geldi :)
Yinede bir mağazada tanıtım yapmak yerine, daha uygun bir şekilde en azından büyük şehirlerde bir şeyler yapılabilirdi.
Kendi adıma söylüyorum, 4-5 yıl kullanacağım, saat takı vb. bir aksesuar gibi her an yanımda olacak bir cihaza karar vermek için bir gün harcayıp istanbul içinde uzakta olsa biryerlere gitmeyi göze alırdım.
siz de haklısınız. ama dünya ilginç bir yere evriliyor. ingilterede argos diye bir elektronik zincir var. mağazaya gidiyorsun. cihazı göremiyorsun. ekranlardan alıyorsun depodan getiriyorlar. ilginç bir şey.
mağazaya girmek muazzam pahalı bir olay. dev bir marka değilsen hayat cehennem olur. zaten ufak markaysan konsinye çalişirsin. malını korumazlar. süre bitince malın yarısı çalınmış derler öyle zararı sen çekersin filan.
-
Hepsiburada 200 TL indirim yapmış, hesapta 300/7000 TL kupon da görünüyor. 256 GB 13500 TL, 128 GB 12500 TL'ye düşüyor.
-
Telefon su dolu küvetin içine düştü 2-3 saniye kaldı. Şu an sadece arka kameraların içinde su var buhar gibi. Onun dışında bir sorun yok reddit de okuduğuma göre bir kaç gün sonra geçiyor diyen olmuş.
Özetle ip53 e göre beklediğimden iyi çıktı su dayanıklılığıkameralar da çözülür umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pirinç dolu kavanozun içinde 1 gün bekletin ilerde oksitlenme yapmasın. Şuan sorun olmaması ilerde sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam evet haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X