Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
982
Cevap
26
Favori
40.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlardaki geribildirim kısmını kullandım. Dönüş mesajı, bildirim sırasında girdiğiniz mail adresine oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EniqmaticTr kullanıcısına yanıt

Siz farkli tema kullaniyorsunuz sanirim. bu yuzden sapitmis olabilir UI.

• Bu aralar telefonum gün içerisinde 2 3 kere kendini yeniden başlatıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Birde 60hz kullanıyorum. Batarya çok fark ediyor. Tavsiye ederim.

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    Beta sürüm android 14 yüklü. Öyle bir sorum yaşamadım hiç

ailemdeki hic kimseden boyle bir sorun duymadim. acaba yuklediginiz bir uygulama mi tetikliyor?

Bende NP 2 , Nos 2.5 var. hic kapanip acilmadi.

• Dün 2 3 kere oldu. Bugün hiç olmadı. İlginç.

Yanlışlıkla tuşa basıyor olabilir misiniz? Ben kılıf kullanıyorum ve tuşlar çok hassaslaştı. Belki kazara güç tuşuna basılı tutuyor olabilirsiniz eğer cebinizde falan oluyorsa

• baydemotr B kullanıcısına yanıt
    Yok masanın üzerinde duruyor hep

• Konudan bağımsız sormak istiyorum, ne zaman android 14 güncellemesi alır ?

• Şerif can Ş kullanıcısına yanıt
    İsterseniz kendiniz yükleyebilirsiniz. Resmi olarak gelmesi yılın ikinci yarısını bulur diye düşünüyorum

• Şerif can Ş kullanıcısına yanıt

Nothing 2 ile kiyaslar isek. Ocak sonu subat basi gelir

• Üzerinde ince bir ekran filmiyle geliyor telefon ama elektriklenme yapıp çok toz tutuyor sanki bunu çıkartıyor musunuz?

• srht_cop S kullanıcısına yanıt
    Hayır, bende bir problem yaratmadı. Kutudan çıktığı gibi kullanıyorum 7-8 aydır.

• srht_cop S kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde aşırı toz tutuyor, değiştireceğim.

• Koruyucusuz kullansak çok çiziliyor mu? Koruyucu tavsiyesi var mı?

• ben mevcut jelatinle kullaniyorum ama cok cizildi ve cirgin gozukuyor. cikartacagim bir ara. bunun disinda kilif kullanmiyorum. bedava kilif evde yatiyor. cihazin tasarimini gizlemek istemiyorum hic. Bu arada Nothing 2 kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 24 Ocak 2024; 16:34:57 >
  • Ben linkteki ürünü aldım. Çok memnunum. İçerisinden hem 2 adet çıkıyor. Hemde uygulama yapmak için aparat. Cam ise nano vs değil. Kaliteli temperli cam.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BCJTV3PB?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_M576SW02G0NRF48FPJV0

• Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
    US $10.12 59%OFF | Essager 33W GaN USB C Charger Digital Display PD Fast Charging For iPhone 13 12 Max Pro iPad For Xiaomi Poco Samsung Charger Es
    https://www.aliexpress.com/item/1005005120582792.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60474186786&aff_fcid=c1aff8f84eba4062b5d3b761f28739a9-1706128396304-04152-_EwF4ikh&tt=MG&aff_fsk=_EwF4ikh&aff_platform=default&sk=_EwF4ikh&aff_trace_key=c1aff8f84eba4062b5d3b761f28739a9-1706128396304-04152-_EwF4ikh&shareId=60474186786&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1f043943a9464c01aec988246bbcd783&afSmartRedirect=y

Şarj aleti tavsiyesi arayanlar inceleyebilir 450 liraya geliyor aşağı yukarı. Aynı fiyata tr de daha iyi bir ürün yok. 30 watt şarj ediyor 5000 mah basıyor ortalama nothing Phone 1 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden ne güzel bu telefonlara rom atabiliyorduk. Şimdi bayağı zorlaşmış. Recovery araçları yok bile. CMD ekranından atılıyor ve riskli.

• Resmi olarak android 14 güncellemesi az önce yayınlandı. Eğer benim gibi zaten beta sürümünü kullanıyorsanız 2.5.1 beta sürümünden 2.5.2 resmi full sürüme 65 mb gibi bir boyut indirerek geçiyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.