Cevabınız için teşekkürler, güncelleme sonrası sıfırlama yaptınız mı? Kaç gündür bu şekilde kullanıyorsunuz? |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (23. sayfa)

-
-
Beyler, Tecno yu arkadaşa satıp, NP1' ile aranıza katıldım.
Alıştığım bunca yıllık zaman dilimindeki android yapısından farklı hissettirdi. Heyecan verici.
Migros ta 16499 TL + kılıf hediyeli bilginize. Teknosa mağazadan da aynı kılıftan 3 adeti toplam 273 TL indirimli aldım. Yedek olsun.
Android 14' e güncelledi. Kamerasında 1,1 versiyon olmasına rağmen netleme sorunu görmedim. Umarım olmaz da...
-
Sıfırlama yapmadım hiç . 2 nci gün bugün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, ben de Nothing Phone 1 ile aranıza katıldım. Birkaç sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1. Telefon için hizli şarj adaptörü aldim(mcdodo) ancak cihazın kendi kutusundan çıkan type kablosu çok ince geldi gözüme acaba 33w desteği var mi yoksa kabloyu da yeni mi almak gerekir?
2. Aod ekrani sürekli açık kalacak sekilde veya belirli saatlerde açık olacak sekilde ayarlanmış bunun yerine telefonu hareket ettirince acilacak sonra kaybolacak mod yok mudur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%20 şarj var normalde 4 saat üstü ekran süresi alırken 3.30 saat aldım şu an geriye gitmiş gibi.
1-) 33w desteği var kablonun ekstra almanıza gerek yok.
2-) Yerleşik olarak böyle bir özellik yok
-
poco x6 pro varken
Teşekkür ederim, garip şekilde kutudan çıkan kablo orjinal nothing marka seffaf kılıf ile uyumsuz :) Kılıfın şarj deliği küçük kalıyor kablo oturmuyor kilif varken.
Rica ederim bende kutudan çıkan kablo ve orijinal kılıf ile kullandım uzun bir süre sorun yaşamadım aslında tam oturuyordu.
2 büyük güncelleme daha alacağı resmi bilgi midir? Bende bu telefonu almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum.
-
Hocam kutudan android 12 ile çıkıyor. Android 13 geleli baya oldu ve birkaç gün önce de 14 geldi resmi olarak. Yani önümüzde 1 büyük güncelleme kalmış oldu. Gelecek yıl Android 15'i alacak.
43 mb bir güncelleme geldi nothing os 2.5 diye 😉
Yeni gelen güncellemeden sonra daha da hızlı olmuş
Arayüz kullanımında geçişlerde animasyonlar arada bir takılıyor. Önceki sürümlerde de mi öyle idi ? Öncekini bilmiyorum
Android 14 güncellemesi ile böyle oldu hocam önceden yağ gibi akıyordu
Haydaaa. E netces şimdi?
Nothing firması da diğerleri gibi bilerek kastirma yapmaz demi? Düzeltilir diye falzasiyla umut ediyorum
Telefonu yeni aldıysanız fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin içinde bir sürü şey olduğu için üşeniyorum ben.
Herkesde olan sorun değil sanırım diğer arkadaşlar bahsetmemiş böyle bir sorundan. Çoğu kişi de anlamaz aslında gözü hassas olmayanlar fark etmeyebilir takılma yok çünkü ufak bir fps düşmesi oluyor animasyonlarda bazen.
Düzeltirler umarım nothing in olayı yazılımıydı benim için zaten böyle kalırsa animasyonlar bir daha almayı düşünmem.
Bende takılmıyor diyen fark etmiyordur dediğiniz gibi.
Zaten cihazı alır almaz arka arkaya tüm güncellemeleri yaparak 14' e kadar çıktı. Herşey bitince fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurmuştum. Sanırım yapacağım bir şey kalmadı. ÖYle ahım şahım değil takılma. Ama insan niye oluyor diye düşünüyor. Yazılım ile öne çıkan bir firma idi. Bekliyoruz. Düzelteceklerini umuyorum.
-
Samsung'un 20W typeC adaptörü ile 1 saat gibi sürede şarj ediyor. Güvenli midir? İyi midir nedersiniz?
-
Güvenli hocam watt ın az olmasının bir zararı yok bende 20w ile şarj ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X