< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
İmei işi bu cihaz da çok kolay ilk çıktığın da yurt dışı 7/8 bin civarıydı a.Mardin de 9700 civarı. Şimdiki seriler de belirttiğiniz sorunlar yok. Zaten yurt dışı satanlar da bir ay garanti veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Anneme telefon alacağım. Şu anda 6 plus kullanıyor ve artık market desteğini kesmeye başladı. Aklımda iki cihaz var. Biri bu, diğeri de samsung a54. Çinli istemiyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız? A54te ısınma soeunu varmış. Nothing'de böyle bir durum yaşadınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A54'un fiyatını bilmiyorum ama fiyat önemli değil diyorsanız kesinlikle nothing öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O da 15 bin bandında.
Isınma sorunu yaşamıyorum ben o konuda bir sorun çıkacağını sanmam. Genshin impact falan da denedim cihazda rahatsız edici bir ısınma olmadı.
Hocam nothing yeni bir firmanın ilk telefonu. A54 ise Samsung'un her yıl çıkardığı sıradan bir seri. Nothing özel olarak tasarlanmış, orta üst segment özelliklere sahip. Elinizde tutması bile zevk veriyor telefonu. Şarjı bataryası, performansı, kamerası çok güzel. Samsung arayüzü gibi karışık değil ve muhtemelen ilerleyen yıllarda Samsung orta segment telefonların kaderi olan şişme, yavaşlama,donma sorunları bu cihazda olmayacak . Arayüzü saf Android'e çok yakın. Gereksiz hiçbir şey yok. Ben nothing almanızı öneririm şuan kullanıyorum çok memnunum.
Güncelleme iyi olmuş İngilizce olan yerler düzelmiş 😉
-
Nothing OS 2 0 is a Game Changer Feat Nothing Phone 2! - YouTube
Güzel yenilikler var bize de gelecek nothing os 2.0
-
play.google.comGlyph Composer - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.nothing.glyph.composer
Glyph composer Google play e gelmiş, bizde de çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu telefonun beyazını neden satmıyor artık Evofone? Bir de fiyatı 15'ten 17'ye çıkarmışlar.
Şimdi de stok yok diyor
Hocam fiyatı 17.000₺ olmuş sanırım. Bence çok almak istiyorsanız yurtdışı almayı da bir düşünün derim. 6-7000 lira falan daha ucuza gelir
Reis sana bişi sorucam ben bu telefonu pedere aldırtmaya çalışıyorum fakat peder servis noktası yeri falan soruyo bi şey olduğu zaman kime götürcez falan diyo bu telefonun garantisi servisi kim bilgin varsa söyleyebilir misin valla çok mutlu edersin beni.
Evofone garantisi altında cihaz
Eyw kral peki bu evofone un mağazası falan bişi var mı ya da tele bişi olduğunda götürebileceğimiz bi mağaza
NOTHING PHONE1 İ ÇOK UYGUN FİYAT İLE ALMAK İSTEYEN ARAYABİLİR..
TEL.05413360256
-
BU TELEFONU ÇOK UYGUN FİYAT İLE ALMAK İSTEYEN ARAYABİLİR..
TEL.05413360256
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X