|
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Bu cihazı bir dönem odağıma almıştım fakat almak istediğim dönem fiyatlar yaklaşıp 1500 TL zamlanmıştı, bu yüzden bende ki cazibesini kaybetti desem yeridir. Satıcılar eldeki ürünleri bile güncel kur üzerinden satma uyanıklığını bırakmıyor ne yazık ki.
-
Bende aynı düşüncedeydim. n11 üzerinden 15 bine almak istiyordum, alacağım zaman fiyat zamlanmıştı. Şansa kendi şehrimde 15 günlük olarak buldum ve aldım. -
-
Hocam kontrol ettim bende de sizinle aynı. Sanırım o fontu kaldırmışlar ben farketmemişim. şimdi farkettim siz diyince. -
Vallahi enteresan, sanki ilk başlarda öyle vardı ama sonradan kaldırdılar gibi geldi bana da. -
Yeni os güncellemesi ile cilalanmış şekilde geri getirecekler muhtemelen. -
İnşallah bakalım umarım. Zaten font da değiştiremiyoruz en azından orası süslü olsun bari 😀 -
Telefon dilini ingilizce yapınca istediğiniz gibi oluyor maalesef
-
Kötü bir bug olmuş. -
ikonlar güzelmiş nerden indirdiniz acaba ?
-
LineX Icon Pack ismi. Google playden indirmiştim, yalnız ücretli. 16 liraydı sanırım.
-
kılıf kullanırken arka cam çok çiziliyor 3 günde bir temizlememe rağmen . dikkat etmek şart aliexpress den arka koruma sipariş ettim yoksa olmayacak
-
Ben aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum 1 ay oldu çok şükür bir sıkıntı yok. Tabi düşürmekten korkuyorsanız anlarım. -
Nothing Phone 2 hakkında fiyat tahmini olan var mı? Evofone getirecekmiş. 25 civarı olur herhalde. -
37K olacak. Attığımız mailler işe yaramış sanırım devamı da gelir umarım.
-
Daha önce çok fazla marka/model cihaz kullandım ama bu nothing phone (1) daha yeni sayılır malum. Otomatik parlaklıkta, gündelik kullanımlarda (oyun oynamadan sadece sosyal medya, whatsapp vs.) bu telefonun ekranında/panelinde amoled yanması vsvs. tarzı bir sorun problem yaşar mıyız?
İkinci olarak; sürekli gece modunda kullanılırsa bir sorun olur mu? (Şuanda konuma göre otomatik kullanıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6C069C74 -- 9 Ağustos 2023; 17:46:47 > -
Fiyat kesin mi? Bu fiyatla hiç getirmesinler bence.
-
Parlaklığı kendim ayarlıyorum, sürekli gece modu açık ve aod açık bir sorun yaşamadım ekranda.
Şu an cihazda 2 yazılımsal sorun var.
SMS atınca aynı SMS in birden fazla defa gitmesi.
WhatsApp da fotoğraf yollarken, fotoğraf çektikten sonra gönderme işareti çıkmaması bir kaç defa deneyince düzeliyor.
WhatsApp sorunu nasıl ortaya çıktı bilmiyorum nothing tarafından kaynaklanmıyordur diye düşünüyorum. Telefonu ilk aldığımda böyle bir problem yaşamıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X