https://www.donanimhaber.com/nothing-phone-2-turkiye-de-satisa-cikti-iste-turkiye-fiyati--166622 512 GB getirmişler 256 getirseler daha iyi olurdu TR pazarına |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Sizin yaşadığınız 2 sorunu da yaşamıyorum. Sms birden fazla gitmiyor, WhatsApp'ı da beta sürümde kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok bu iki konuda.
İnternette bir kişide ekranın altındaki navigasyon çubuğunun olduğu kısımdaki çizgiden kaynaklı yanık oluşmuş. Belki onun cihazına denk gelmiştir ama 2. bir kişide böyle birşey görmedim. Bu yüzden sormak istedim. -
Sizin cihazınızı kullanım şekliniz nasıl, oyun mu sosyal medya mı vsvs.? Günde kaç kere şarj ediyorsunuz ve ekran süresi ne kadar alıyorsunuz? -
Sosyal medya - müzik - web tarayıcı ağırlıklı kullanıyorum. Günde 1 kere şarja takıyorum akşamları ortalama ekran süresi 3-4 saat civarı. %30 üzeri dolu oluyor şarja taktığım zaman
-
Hemem hemen aynı şekildeymiş kullanımımız. Umarım yanık gibi bir aksilik yaşamayız. Cihazım garantili, o konuda sorun yok ama öyle bir durumda da servis vs. ile uğraşmak istemiyorum. -
Çok fazla denk gelmedim bende yanma sorunu yaşayana sorun çıkacağını sanmam
-
Bu fiyatı baz alırsak 8/128 28000, 12/256 32000 civarı oluyor eğer getirirlerse. Mümkün değil bu fiyatlarla Türkiye piyasasında tutunması. Dediğiniz gibi en azından 12/256’yı da getirsinler.
-
37k cikmiş gözünüz aydin:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Ağustos 2023; 1:30:53 > -
-
Kontrol ettim ben hiç göremiyorum uygulamayı. -
Play store > uygulamaları ve cihazı yönetin > yönetme > nothing launcher
Buradan bulabilirsiniz. Arayarak çıkmıyor. -
sizinle aynı durum hocam, merak etmeyin notmal. -
Kurcaladım kurcaladım ama bir türlü yapamadım. Ben ekran açıkken bildirim geldiğinde de arka ışıkların yanmasını istiyorum ama hiçbir şekilde açamadım ve ayarı yok. Umarım nothing os 2.0 sürümünde böyle bir seçeneğimiz olur. -
Hocam bende ekran açıkken de yanıyor ışıklar. Siz farketmemiş olabilir misiniz? -
Bende ekran açıkken sadece arama geldiğinde yanıyor. Onun dışında bildirimlerde yanmıyor. Aradım taradım ama bulup yapamadım. -
-
Selam arkadaşlar. 9750 liraya YD çakılı bir cihaz alayım diyorum. O kadar uzun süredir high-end telefon kullanıyorum ki aptallık olduğunu düşünüyorum artık bu kadar para bağlamanın. İşlemci'nin pek iyi olmadığı kanaatinde herkes genel olarak, düşünceleriniz neler? Kamerası yeterli mi?
-
Oyun delisi biri değilseniz işlemci yeter de artar. Ha şu ana kadar yüklediğim her oyunu da yüksek grafik ve fps ile oynadım. Kamera beni memnun etti. -
Hiç oyun oynamıyorum hocam. Uygulama geçişleri hızlı olsun isterim sadece. -
O zaman sorun yaşatmaz hocam. Giriş seviyesi işlemciler bile günlük kullanım için yetip artarken bu cihazdaki işlemci günlük kullanım için çok uzun süre sorun yaşatmaz. Üzerinde neredeyse saf android var şişme vs olacağını sanmıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X