Günlük kullanımda hız konusunda high end cihazlarla rahat kapışır 120hz de akıyor yağ gibi. Kamera konusunda ise sınıfı için iyi bir perormansı var diyebiliriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Verdim siparişi hocam. Çok teşekkürler, umarım memnun kalırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdiden hayırlı olsun, inşallah siz de memnun kalırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung A52'den geçmeye değer mi? Üstüne 4500 TL ödeyeceğim.
Fiyatı bilemem ama cihaz olarak kesinlikle değer. Yurt içi mi yurtdışı mı?
Yurtdışı cihaz hocam, bende ki a52 ise yurtiçi hocam.
Güncel piyasaya hakim değilim ama donanım, malzeme kalitesi, yazılım, kamera olarak a52den nothing'e geçerek çağ atlamış olursunuz diye düşünüyorum.
Birisi ile konuştuğumda ahize sesi biraz hışırtılı bende. Sizde de böyle mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir sorun yok bende
Yurtdışı almıştım ürün hasarlı geldi. Ne yazık ki kullanmaya başlayamadım :(
2000 lira iade yaparsa böyle kullanayım diyeceğim aldığım kişiye ama kabul etmez sanırım, bilmiyorum. Hevesim kursağımda kaldı o kötü oldu.
-
Geçmiş olsun. Hasar nedir hocam ben tam bir şey anlayamadım fotoğraflardan.
Teşekkür ederim hocam, üstteki anten çizgileri sararmış. Sıvı teması olmuş cihazda. Altta şarj girişinin orada minik minik delikler var, bir şey mi batmış anlayamadım. Camın sol alt köşesinde sıvı teması var. Sağ tarafta minik çizik var. Şarj şoketi de oksitlenmiş sıvı temasından dolayı. Bakmadan mı yolladılar yedim pazarı mı yaptılar anlamadım böyle mal gönderilmez yani
-
Hocam nereden sipariş etmiştiniz,sarı site mi?
Ahmet Mardin'den almıştım hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ilk defa gördüm bahsettiğiniz siteyi. Ben sahibinden üzerinden aldım, cihazım her tarafınım fotoğrafını vs istemiştim. Bu tarz ürünleri garantisiz alırken satıcıyla direkt iletişime geçmek en doğrusu. Çok geçmiş olsun tekrar, inşallah iade edebilirsiniz.
Oneplus 9 ve Nothing phone 1 arasında kaldım arkadaşlar. Hemen hemen aynı fiyat.
Benim için önemli olan ekran kalitesi. Çok film dizi izlerim. Canlı parlak ve keskin görüntü önemli.
Tavsiyeniz ne olur. Bunların dışında önerebileceğiniz var mı?
Oneplus 9 dan nothing phone 1 e geçtim hocam. Ekran kalitesi tartışmasız nothing fersah fersah üstün.
Bende ahmet Mardinden aldım hocam çok şükür sıkıntısız geldi
Telefonun ekranını kapatınca ekranın sağına doğru kararak sanki fade in/out efekti gibi kapanıyor. Ekranı açtığımda da aynı yerden ekranın tamamına doğru kararma açılarak açılıyor. Sizde de böyle mi?
Evet herkeste öyle hocam. Açılış ve kapanışta bir animasyon eklenmiş. Nereden kapatırsanız veya açarsanız (tuş veya çift dokunma olarak) oraya doğru veya oradan bir animasyon var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X