Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
767
Cevap
22
Favori
33.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam cihazı yaklaşık 5-6 aydır belki on kere düşürdüm. Birinde motorsiklet üzerinde yaklaşık 60-70km hızla giderken cebimden bozuk asfalta düştü ve seke seke benden hızlı bir şekilde süründü asfaltta :d kasası metal olduğu için hiçbir şey olmadı çok şükür. Bundan ayrı da 6-7 kere düşürüdm çeşitli şekillerde. Telefonun arka camı olsun ön camı olsun taş gibi maşallah. Yani ben her seferinde tamam bu sefer gitti dedim ama bir şey olmadı. Arka camda hafif çizikler oluştu ama kamera camında yani lenste hiçbir şey yok. Benim lensim bu kadar hor kullanmama rağmen çizilmediyse sizinki hiç çizlmez. Sadece cebinize anahtar vs ile koymamaya dikkat edin. Bir şey olacağını sanmıyorum.
  • Redmi note 13 pro 5g kullaniyordum.nothing phone 1 e geçtim.inanin dünya varmış dedim.belki pil süresi ondan az olacak ama sorun değil.Bir daha Xiaomi almak için aptal olmak lazım onu anladım.
  • dayanamadım formatladım telefonu  

• srht_cop S kullanıcısına yanıt
    Lens koruyucu yüzünden arka camı kırdım 😂 çok çizildi yenisini aldım sökerken öyle yapışmış ki parçalandı yarısı üstünde kaldı tornavida ile biraz uğraşırken arka camı kırdım 😭
  • Bu arada OS 3.0 beta pil ömrü iyi gibi geldi bana. %50 şarj telefon sabaha %30 kadar düşüyordu beklerken , dün kurdum beta yı 71 den 66 ya düşmüş sabah .
  • ksk_shadow kullanıcısına yanıt
    Ben de memnunum. İki kata yakın performans veriyor batarya
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.