< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (39. sayfa)

-
-
Redmi note 13 pro 5g kullaniyordum.nothing phone 1 e geçtim.inanin dünya varmış dedim.belki pil süresi ondan az olacak ama sorun değil.Bir daha Xiaomi almak için aptal olmak lazım onu anladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dayanamadım formatladım telefonu
-
Lens koruyucu yüzünden arka camı kırdım 😂 çok çizildi yenisini aldım sökerken öyle yapışmış ki parçalandı yarısı üstünde kaldı tornavida ile biraz uğraşırken arka camı kırdım 😭
Bu arada OS 3.0 beta pil ömrü iyi gibi geldi bana. %50 şarj telefon sabaha %30 kadar düşüyordu beklerken , dün kurdum beta yı 71 den 66 ya düşmüş sabah .
Ben de memnunum. İki kata yakın performans veriyor batarya
-
wifi her zaman baya şarj yer. mesela ben araçla seyahat ederken android autoyu wifi üzerinden bağlıyorum pili çok tüketiyor. kabloya geçtim. Cihaz NP 2A
-
Mobil veri ile karşılaştırıldığına wifi daha az sarj tüketir hocam. Aynı ekran süresini mobil veride almam mümkün değil.
Android autonun kendisi sarj düşmanı zaten ister kablolu ister kablosuz kullanın, android auto ile araca bağlıyken normalden fazla sarj tüketimi gözlemlenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen android auto çok şarj yiyor 👍
Nothing Phone 1 256GB 12799 ve 15000 tl üzeri alışverişte 500 tl kupon var.
Nothing Phone 1 8 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
adamlar 128gb den ucuza fiyatladılar.
-
Getir uygulamasında tik kupon var onunla 12.5k oluyo, 128 Fiyatından daha ucuza geliyor. Almayı düşünen kaçırmasın.
-
Arkadaşlar esnek silikon en ince kılıf önerisi gerekli,yardımcı olursanız sevinirim.
Şu var hocam ben 2a için olanını kullanıyorum.Nothing'in orjinal kılıfından daha ince ve esnek.Nothing'in orjinal kılıfınıda kullandım fakat sert oluşundan ve çok toz toplamasından kaynaklı bu kılıfı aldım.
renk seçenekleri var isteğine göre değerlendirebilirsin.
https://nothingforum.com/konu/tudia-nothing-phone-1-yari-saydam-buzlu-skn-kilif-incelemesi.2403//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 27 Aralık 2024; 15:29:50 >
-
fiyat çok iyi gerçekten. fırsatı kaçırdık. zaten ne zaman bişey alalım desek alırken kupon bulamayız ama aldıktan sonra indirime girer hemen
-
-
benim birader 2 tane aldı hem elemanına hem de kendisine yedek dursun diye. güzel fırsat.
-
Sürekli 120 Hz Karanlik mod wifi ağırlıklı kullanımda 6 ile 7.30 arası ekran süresi veriyor.1 aylık garantili telefon.çin üretimi.sizin ki Hindistan mı?
Maşallah hocam değerleriniz çok iyi. Benim cihaz hindistan üretimi. Ve 2 yıla yakındır kullanıyorum. İpad şarj cihazı ile şarj ediyorum 10 aydır falan. Mutlaka etkisi olmuştur bunda.
Sonunda benimle benzer kullanım değeri olan birisini gördüm yoksa cihazımda sorun olduğunu düşünecektim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X