Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
767
Cevap
22
Favori
33.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 gündür kullanıyorum iş hattı cihazı olarak. huawei P9'dan beri en memnun kaldığım telefon oldu np1.

Telefon boot-up esnasında bile beklemeyip görev çubuğunu çektiğim anda yağ gibi kayıyor. S23'ümde kasıyor mesela. uygulamalarda veya google feed'de hızla aşağı kaydırınca bile çok hızlı data yükleme yapıyor. dokunma komutunun hassaslığı ve tepkisellik harika, müthiş stabil bir telefon ama bunda tüm güncellemeleri yaptıktan sonra fabrika reset yapmanın da etkisi vardır.

Asıl başarı bunları 778 işlemci ile becerebilmesi tabi. demek ki ortada çok başarılı bir yazılım söz konusu.

Kişisel telefonumu bile nothing'e çevirebilirim vakti gelince, o derece beğendim.

• Hayırlı olsun. Nothing farklı cihaz. Bende yeri ayrı. Farklı nedenlerden ötürü yedeğe ayırdım.

• Bir yıldan fazla oldu alalı. Neredeyse hiç sorun çıkarmadı. Sadece aldığından beri kendi kendine reset atıyor. Bir türlü çözülmedi. Onun dışında olumsuz olarak titreşim motoru çok güçsüz ve telefonu yan çevirdiğinde ekranın dönmesini sağlayan sensör aşırı kötü. Bunlar dışında donma,kasma yaşamadım. Kamerası da gayet iyi. Pil fena değil ortalama 3.5-4 saat süre veriyor.

Aldığım zamanlar iPhone 11 vardı açıkçası sattığıma pişmanım çünkü ederi daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox5578 -- 1 Aralık 2024; 0:15:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nothing os 3.0 açık betası phone 1 için ne zaman erişime sunulacak bilgisi olan var mı acaba? Aralık 2024 olarak belirtilmiş ama onun haricinde bir duyuru göremedim

• baydemotr B kullanıcısına yanıt

Açık tarih belirtilmedi henüz hocam, belirtildiğinde ya da yayınlandığında buraya da yazarım, sizi etiketlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin01092 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. İyi günler🙋🏻‍♂️

• evet 1 hafta ayrılıktan sonra telefonum geldi Nothing Phone (1) [ANA KONU]  arka cam kırarsanız 1750 tl haberiniz olsun Nothing Phone (1) [ANA KONU] 

• ksk_shadow kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam, nerede yaptırdınız

• Evofone Kadıköy şubesi ne gönderdim kargo ile bir haftada geldi

• Nothing galeri uygulaması yayınlandı, indirebilirsiniz

Nothing Phone (1) [ANA KONU]

https://nothingforum.com/konu/nothing-galeri-uygulamasi-yayinlandi-indirebilirsiniz.2480/

• 128 liğini aldık bakalım yarınb gelecek. genel olarak güzel bi cihaz ancak 6.55 ekrana ve 4500 mah pile rağmen 4 saat ekran süresi veriyosa sıkıntı. telefon gelsin güncelleme yapıp sonra tekrardan sıfırlayıp kullanmaya başlıcam yada güncellemesiz kullanırım. benim eski xs de 4 saat ekran süresi veriyor 2600 mah pile rağmen. bunun en kötü 6-7 saat vermesi lazım. güzelde bi test eder videosunu çeker yutuba atarım içerik olur Nothing Phone (1) [ANA KONU]  internette gimbal kullanılarak çekilmiş video örnekleri bulamadım hiç. bakalım nasıl sonuç verecek. bi süre 4k30 kare video çekmeye razı olacağız napalım .

• Cihaz geldi kurulum yaptım , android 12 den 14 e yükselttim 2 büyük güncellemeyi peşpeşe yaptım. Sıfırlamaya gerek var mı yoksa böyle kullanmaya başlayayayım mı ?

• Reis amma düşündün kullan gitsin kasma bu kadar telefon altı üstü

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Telefonu 1.5-2 yıl önce aldım. Her güncellemeyi çıktığı gibi yüklerim, betalara katılırım. Şuan da android 15 betasını yükledim ve bunları yaparken bir kere bile telefonu sıfırlamadım. Bence abartılan bir mesele. Elbette yararı vardır ama ben sıfırlamamanın bir zararını görmedim. Telefonda takılma kilitlenme vs yok.

• baydemotr B kullanıcısına yanıt

Evet hocam doğru diyorsunuz fazla kasmamak gerek böyle kullanacağım

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

Sıfırlayın. her zaman temiz kurulumun faydasını gördüm, telefon yeniyken daima yaparım. ama aradan vakit geçince büyük güncellemeler sonrası bende sıfırlamıyorum, uğraşmıyorum o kadar. sadece wipe cache yapıyorum.

• Dün akşam 9 da sarjdan çektim. Gece bekleme süresinide hesaba katarsak iyi değer. Ancak full wifi ile aldım bu değerleri. Yarın gündüz de mobil veri ile sarj performansını değerlendireceğim

• NP 1 için lens koruyucu tavsiyesi olan var mı? Kılıfsız kullanmaya karar verdim ama lensler korkutuyor çizilcek diye orjinal kılıf çok kalın gelmeye başladı. Bir süre kılıfsız kullandım hoşuma gitti.

• Amazonda 128GB olanı 12899 a satılıyor.. ilginlenenler kaçırmasın derim. Nothing Phone 1 8GB Ram 128GB Siyah (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.